Tazeanne0134 Hemsirehanimmmm bende Adanalıyım ama İstanbul’da yaşıyorum annemler Adana’da doğum için gelmiştim çok uzun zamandır burdayım nasıl olacak bilmiyorum evime gidince napacam bilmiyorum hiçbir şey bilmiyorum
Elya-m1 Tazeanne0134 ailem Türkiye’de yılda 1 kez görüşebiliyoruz. eşim üzülmesin diye gizli ağlıyorum
Tazeanne0134 Elya-m1 sen nerdesin ki kaldı ki eşin sana destek bence bende Istanbul’dayım anca bayramdan bayrama o kadar olur canım kolay değil çok zor
Elya-m1 Tazeanne0134 yurt dışındayım Norveç’te yaşıyorum. Eşim benim her şeyim o olmasa dayanamazdım bu korona virüste çok etkiledi ailemden uzak olunca aklım hep onlarda 😒
Tazeanne0134 Elya-m1 korkma canım Allah’ın izniyle bişe olmicak zaten ecel gelirse de ha corona ha başka bişe sebep olacak rabbim herşeyin hayırlısını versin zor gurbette olmak Allah razı olsun eşinden kiminin ki tam bi öküz dicem öküze hakaret olacak o cinsten
ElifkonunAnnesi aliyse063 benim babam rahmetlik, annem kanadada yaşıyor gelemiyor malesef 😔 eşimin ailesine yakınız sağ olsun onlar annem, babam ve hiç sahip olmadığım kız kardeşlerim oldular 💕
Elya-m1 Tazeanne0134 Amin canım öyle tabi. Rabbim bin kere razı olsun ondan o benim her şeyim. okuyorum bazen o dediğim öküzleri inan değiller ya gerçekten 😠
Tazeanne0134 nazli_19 olmuyor işte canım olmuyor ben uzun zamandır annemin yanındayım Adana’da evime gidince büyük boşluk yaşayacam
Tazeanne0134 Elya-m1 çok şükür canım benim eşimde bana çok yardımcı hamileyken ağlama krizlerine girerdim durduk yere bi kere gece 12den 2.30a kadar beni sakinleştirmeye çalışmıştı rabbim böyle düşünceli erkeklerin sayısını artırsın