Marianne parla__ Frederick malle markasının heaven can wait ve acne de studios, dolce and gabbana capri in love, le labo santal 33 şimdilik bunları kullanıyorum.
smnbr Balin_annesi Kesinlikle sahtedir Bence güzel bir parfüm alın, bi de mad ya da bargello gibi yerlerden muadilini alın Gerçeğini teninize, muadili kıyafetlere sıkın Hem güzel kokun, hem tasarruflu kullanmış olursunuz
Balin_annesi smnbr ay o kadar para vermek istemedim vazgeçtim Avon ve mad dan bakacağım teşekkürler yorumun için 🌸
defnevedoruk Balin_annesi yurt dışına giden varsa tanıdık ordan isteyebilirsiniz, 2-3 ay önce 10klık parfümü 6ya aldım. Birde lancome, armani, ysl bu markaların da ucuz 2-3klık parfümleri var
Balin_annesi defnevedoruk yok maalesef. Libre almak istiyordum da şuan bile Boyner de az buçuk indirimi var ama yine çok pahalı ne yazık ki bakalım belki daha da düşer önümüz anneler günü falan bekleyeceğim
defnevedoruk Balin_annesi Kasım ve şubat indirimlerin de libre 2 bindi. Büyük indirim zamanlarını bekleyebilirsiniz
defnevedoruk Ballilokmam11 orijinal satıcıdan satılan ürün mü orijinal olmayacak? Takip ettiğinize emin misiniz 😀
Ballilokmam11 defnevedoruk ben yurtdisindayim o yüzden bana ucuz geldi burda alıp çevirdiğimde bile daha fazlaya geliyor trendyolda baktım şimdi evet burdan daha ucuz 😅
defnevedoruk Ballilokmam11 aa nasıl ya? Nerdesiniz, burdan pahalı bir yer nasıl olur valla şoktayım😂 herşeyin pahalısını biz alıyoruz sanıyordum valla
Ballilokmam11 defnevedoruk ya buradaki alim gücüne göre tabiki isteyen herkes alabilir sadece çevirdiğimde mesela TL olarak 2000 etmez 😅 baktığımda minimum 4500 gibi bir rakam bahsedilen parfüm (İngiltere bu arada)
defnevedoruk Ballilokmam11 buradaki alim gücüne göre tabiki isteyen herkes alabilir Bu cümleye ne kadar özendim bilemezsinnn
tamamdanolmuss Balin_annesi versace crystal noir e çok yakın kokan muadil parfüm alıyorum herkes parfümümü soruyor 😂 hem de uygun fiyatlı kalıcılığı da 3 gün max kalıyor müqqq