kdcirem Doğumdan kaç ay sonra aynı düzeninize geri döndünüz. Benim dört gün gecikti bu ay. Vücudum olmak istiyor da olamıyor gibi hissediyorum. Regl olmadan önceki yorgun halim var.
1prensh kdcirem doğumdan 14 ay geçti hala düzene giremedim gecikmenin bugün ya 26-27.günündeyim testler negatif dr gittim düzensizlik normal dedi eğer şüpheniz varsa test yapın
gizem1111 kdcirem 11 ay geçti hala düzene girmedi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️ ama düzensizlik normal diye biliyorum özellikle emziren annenler için
kdcirem 1prensh biraz daha bekleyip yaparım muhtemelen. Çok düzenliydi bı anda ha bugün ha yarın dedikçe olamadım.Vücudumda regl etkisi var ama anavatan uyuyor 😅.
ecempeker kdcirem malesef ben kendimi bildim bileli böyleyim valla alıştım strese girme hamilelik riskin yoksa soğan suyunu düşünebilirsin ille olayım dersen ama hamilelik varmı yokmu ona bak önce
kdcirem ecempeker yok ya düzensizlik normal bir şeyse içmem baya kötü kokuyor çünkü. Birkaç ay sonra düşünebilirim belki.
ecempeker kdcirem şeker atınca tadı o kadar kötü olmıyor 🤣🤣🤣 zamanında cok içtim bekleyin o xaman stres yapmayın olursubuz
gizem1111 kdcirem evet insan her ay bi stres oluyor stres oldukça daha da geç oluyor sanki böyle bi döngü 😂
kdcirem gizem1111 öyle gerçekten. Peki kaç gün olmadınız doğumdan sonra regl görmeye başlayınca. Benim beş gün geçti bu ay garipsiyorum
kdcirem 1prensh 9 ay en kolay dönem bence onu çekerim de sonrasını bilemiyorum iki üç tahta daha gider muhtemelen 🤣
1prensh kdcirem sonrası sıkıntı zaten sonrası beni direk Bakırköy’e yatırsınlar orada dinlenirm anca🤣🤣
1prensh kdcirem sonrası sıkıntı zaten sonrası beni direk Bakırköy’e yatırsınlar orada dinlenirm anca🤣🤣