bukettttt12 Bebeğimin hemoglobin değeri 18 sanırım sarılıktan kaynaklı da biraz düştü uzamış sarılık vardı şu an bebeğim 2.5 aylık doktor Ocean önerdi ama Yorumlarda okuduğum kadarıyla çok yükseltmiyormuş. bestiron kullan dediler o daha mı iyi
blueberryyy__ bukettttt12 ben ocean kullanıyorum 3 aylıktan beri şimdi 15 aylık olmak üzere normal kan değerleri
brfniskkskr bukettttt12 biz sidefer kullanıyoruz doğduğundan beri kansızlık problemi vardı hala devam ediyoruz 8 ay 20 günlük
organikirmik bukettttt12 ocean, sidefer gibileri ilaç değil takviye. Yani bi kansızlık varsa yükseltmez genelde var olan değeri korumak için daha doğru. Biz Ferrum kullanıyoruz şu an
ylnydg bukettttt12 doktor arkadaşım kendi oğluna Bestiron kullanıyor. Bana da onu tavsiye etti ama kızım daha küçük olduğu için deneyimlemedim
[silindi] nsakbra yok hiç leke yapmadı ve kızım 15 aylık olacak 15 dişi var hepsi inci gibi bembeyaz maşallah
nsakbra [silindi] maşallah çok sevindim ben de ona başlayayım öyleyse önümüzdeki ay demir takviyesi başlanacak çok teşekkür ederim sağlıkla büyüsün evladınız 🙏🏻🫠
nurrr34 bukettttt12 kidsfer kullanan varmı bende yeni başlayacağım damlaya sağlık ocağının verdiğini kullanmak istemiyorum tadını her bebek beyenmiyormuş