1prensh cauuv2 Allah yardımcımız olsun kira gerçekten çok zor bizimde yeni zam oldu 22ydi 30 oldu hatta ev sahibi önce 33 olsun demişte eşim pazarlık yapmış 30a zor ikna etmiş
cauuv2 1prensh iyi valla 30 yine. Bizde 30 diretiriz ama sanmam cıkarmaya calısıyo evden zaten biz cıkmıyoruz
1prensh cauuv2 5 yıl dolmadıysa çıkartamaz canım hakkınızı savunun diretin dışarda kiralar çok daha pahalı cidden bi taşınmaya kalksak var ya kafadan 200 bin masraf çıkıyor
cauuv2 1prensh 200 den fazla hatta. Yok cıkmıcaz zaten cıkartamaz yazın 2 sene dolcak daha yeni zaten
1prensh cauuv2 çıkartamaz o zaman için ferah olsun şimdi haberlerde gördüm 3 nisana kadar açıklanması bekleniyormuş sanırım
cauuv2 1prensh hadi insallah bugün bitti bide 30 u da söylemişler dalga geçiyolar 😂😂 çıksa sevinemicem o derece beklettiler ümidim yerlerde😂
1prensh cauuv2 evet yaaa valla artık sinir bozucu bekleemek çok kötü hevesi kursağımızda bıraktılar artık hayal kuramıyorum düşün😂😂
tubamahir Ben genç kategorisinden başvurmuştum. Reddedilmiş başvurum. Aradım niye biliyor musunuz. Anne baba kayınvalide kayınbaba üzerine ev olmaması gerekiyormuş. Banane kaynanamın evinden ya bana mı verecek evini 🤣😒😒😒