cauuv2 İstanbulla çorum kalmıştı sanırım tarihi yeri netleşmeyen dimi ? Çorum açıklanmıs tarihi belli bi istanbul kaldı. Çorum da açıklanmamıştı dimi yanlıs hatırlamıyorumdur insallah onu da bekliyoduk o belli olunca istanbul kaldı galiba bi
cauuv2 1prensh aynen. Çorum yeni belli olmus istanbulu bekliyorum bayramdan sonra dedi bayram biteli ne kadar oldu kafayı yicez
1prensh cauuv2 evet yaa bi açıklansa rahatlayacaz Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah çıkar yaa İstanbul’da kiralar çok pahalı en azından kendi evimize ödeme yapıyoruz deriz
cauuv2 1prensh aynen öyle insallah cıkar istanbulda nerde oturuyosunuz? Çıkmasını bana ve özellikle istanbulda kirada olup ev alamayanlara o kadar istiyorum ki nasip olur umarım bekletip duruyolar çatlıcaz artık ne istanbulmuş bi açıklamadılar
cauuv2 alpaslanmom_ hahahah gerçekten bende öyle diyorum kaç gündür bekle bekle kuruduk hayır daha günü bile belli degil delirtiyolar insanı siz nerden bekliyosunuz
1prensh cauuv2 Esenyurtta oturuyorum 30 bin kiram oldu resmen ben yemiyorum al sen ye diyoruz ev almak normalde imkansız İstanbul’da tek şansımız TOKİ bizde her çekiliş zamanı katılıyoruz belki bu sefer çıkar diye
alpaslanmom_ cauuv2 bizde İstanbul’u bekliyoruz canım ben ümidi kestim artık paramızı iyi işlettiler sağolsunlar
cauuv2 alpaslanmom_ aynen öyle. Yani ne istanbulmuş altı üstü bi tarih verip isim söylicekler koskoca tüm iller bitti bizi oyalıyolar verecegi evleri de 4 5 yıldan önce verceklerini sanmam bu gidisle
alpaslanmom_ cauuv2 yok yok senelerce evini teslim alamayan var baksana bir kurada bile ne kadar uğraşırdılar güven kırıldı bir kere
mahirm Bizde bekliyoruz ama ne tarih verdiler ne bir açiklma yaptilar nede yapmaya niyetleri var baksaniza herşeyi paylaşıyorlar gereken açiklmaya yapıyorlar toki gelince susuyorlar neden böyle anlamadım onca insan bekliyor onca insanin planı var ya.
cauuv2 mahirm gerçekten öyle peşinatımı baska yere kullancam cıkmazsa mesela ama erteliyorum sacma sapan iş yapıyolar
1prensh cauuv2 Allah yardımcımız olsun kira gerçekten çok zor bizimde yeni zam oldu 22ydi 30 oldu hatta ev sahibi önce 33 olsun demişte eşim pazarlık yapmış 30a zor ikna etmiş