03saliha06 Merhaba arkadaşlar kullanan varmı 5 beden almayı düşünüyorum normalde molfix kullanıyorum önerilerinizi bekliyorum
Doruk1 03saliha06 bebegin kac kilo canım 5 numara kullanıyordum suan cok iz kapıyo ve sıkıyo ve on taraf doluyo arkası tertemiz hemen tasma yapıyo bebegim 13 kg erkek bebek 6 numara almayı dusunuyorum kilot bezde kilosuna gore degerlendir derim
03saliha06 Deletedmom115 teşekkür ederim oğlum 11 kilo molfixte 5 beden kullanıyorum bunda da 5 mi alıyım sizce
Umutegem Oglum 11 kilo 5 numara kilot bez kullaniyorjm cokta memnunum 1 2 defa tasirdu o kadar. Intrrnetten aliyorum buraya gore fiyati faha uygjn
03saliha06 Umutegem bende internetten aldım inşallah tez zamanda gelir Muş’ta yaşıyoruz iş nedeni ile eşim belki virüs nedeni ile kargoların durabileceğini söyledi bakalım ne olcak 100 tanesini 67 liraya aldım çok iyi fiyatı
Seyma1912 03saliha06 ben gittigidiyordan 62 tlye sipariş verdim yeni 100lü olarak ucretsiz kargo ile memnun kalacağını düşünüyorum
Umutegem 03saliha06 ahnen canim gecen hafta trendyolda indirim vardi 54 liraya aldim bende ama genelde 67 liraya aliyorum 1 ay yetiyor ama oglumda idrar yolu enfeksyonu çıktı o yuzden 2 3 hafta anca gidio
Ikrasu__ Daha yenı klotbezi bıraktım bıtsın dıye dua ettım slepp cok ıyı ama klot bez cok zorlayıcı alcaksanız bantlı alın ama slepp mukemmel bızde primadan gectık sızdırıuo dıye ve pısık yaptıgı ıcın bunda cok rahatız
Ikrasu__ Ve klot bezın bel kısmı bebegın vucudunu sıkıyor her actıgımda kasıntı yaptı cocugum rahat edemedıgı ıcın. Bırdaha alamadım