mamacitaa_ PeekaBoo_ kiyma sote ( kıymayı soganı yeşil biberi kapya biberi sarımsağı güzel kavurup az salça katııp baharatlar ve az su ile pişiriyorum. ) Pirinç pilavı Ve mercimek çorbası😊 suan pişiyor pilav kaldı sadece.
PeekaBoo_ mamacitaa_ afiyet olsun benimkine kıyma sote yapsam altına iki lavaş yapaydın da yağlama olsaydı der😂
[silindi] PeekaBoo_ barbunya pilav salata. Diyet yapmaya çalışıyorum barbunya ve salata yerim sadece 🫠
PeekaBoo_ [silindi] diyet için iradem yok🥲 canımın istediğini yapıp yiyemezsin gözüme uyku girmiyor napcaz bu iştahla bilmiyorum, afiyet şifa olsun size🌸
perla_ PeekaBoo_ Peynirli erişte yapacam kendime bide yanına kola oh bitti oğluma da kıymalı erişte yanına yoğurt
PeekaBoo_ Niyesordunbucevabi kıymalı yoğurt çorbasını yapan tek kişi ben değilmişim sevindim😂 afiyet olsun🌸
agitmoms PeekaBoo_ hiç bir sey yapasım yoktu o yuzden peynirleri karıştırdım fırına yolladım yanına domates ayran yeterli sanırım
PeekaBoo_ agitmoms her zaman sofra donatılmıyo zaten çocukla perişan oluyoruz çok bile, Afiyet şifa olsun🌸
PeekaBoo_ yagmurtekin2021 oh adama olana çok bile 😂 yemek yapmak değil ne yapacağına karar vermek zor😂 Afiyet olsun🌸
yagmurtekin2021 PeekaBoo_ ahahhahaah doğruu😂 ve evet menü hazır olunca bir şekilde yapılıyor ama her gün ne yapsam düşüncesi yoruyor 😂