PeekaBoo_ Evet kızlar akşama sizin evde ne var, bizim evde şuan hiç bir şey yok da😂😂 Fikir alışverişi olsun yazın bakalım menülerii🫶🏻🌸🌸
Sese PeekaBoo_ taze fasulye ( yazdan buzluğa atmıştım) pilav yoğurt iki çocukla ancak bu kadar oluyor :(
myangelson PeekaBoo_ bende bilmiyorum akşam görümceme gideceğiz ama yemeğe mi çaya mi hiçbir fikrim yok 😅😅 kayınvalidem ne pisirirse onu yeriz artık 😅
myangelson PeekaBoo_ dimi bende çok severim 😂😂 kahvaltılar benden yemekler kayinvalidemden bu aralar benim çocuktan fırsatım kalmiyor 😅
birbebis_ PeekaBoo_ esimle goruntulu konusurken cocukla nasil bunaldigimi gorunce yemek yapma disarda yeriz dedi ben şokk😂😂
ipekduru7 PeekaBoo_ ballı soya soslu somon pirinç pilavı belki salata bugün pek bişey yapasım yok ev işlerinden yorgunum 🤣
yagmurtekin2021 PeekaBoo_ ay bıktım balla her gün yemek yapmaktan😂 dün et sote yapmıştım bi avuç et kalmıştı bugün kimseye yetmeyecekti bende nohut yaptım kalan eti de yemeğin içine koydum yanına da dünden kalan pilav vardı yeter başka da bir şey yapmayacağım😂
PeekaBoo_ yagmurtekin2021 oh adama olana çok bile 😂 yemek yapmak değil ne yapacağına karar vermek zor😂 Afiyet olsun🌸