Omeraslan Niyesordunbucevabi tuz oranına bağlı. Birkaç yıkamada tuzu çıkarsa bir iki saat bekletip kullanıyorum
12betul Niyesordunbucevabi Tuzluysa geceden bekletiyorum . Hatta her murada girmem de suyunu değiştiriyorum . Ama az sa sabahtan da suya ıslayıp 2,3 saat bekletiyorum canım ❤️
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi geceden bekletiyoruz kanki ve bikaç kere de suyunu değiştiriyorum sarmadan önce 🌸💕
[silindi] Niyesordunbucevabi kuzu tokat yaprağı yazmışsın şimdi gördüm çoook tuzlu oluyor ya hadi 3-4 su yıkasan diyecektim de, arınmaz bence
CuteBadesMama Niyesordunbucevabi Tokat yaprağı daha tuzlu olur mutlaka bir gece bekletip sabahta yaprağın tadına bakarak içinin tuzunu ayarlayın.
12betul Niyesordunbucevabi Yaprak çok ince değil ise sıcak suda hafif çevirirsen öyle de gider bebem 😘
Niyesordunbucevabi CuteBadesMama çok sağol canım baktım tadına aşırı tuzu yoktu ama her ihtimale karşı geceden bekleteyim ben
Niyesordunbucevabi Minikkalbinannesi bende öyle yapayım kankim bugün istiyor kızm ama yarın yapayım riske atmaym hiç
gizem6767 Niyesordunbucevabi internetten aldım suda beklettim 1 saqt sonra kaynar suda çevirdim aldım
Minikkalbinannesi Niyesordunbucevabi aynen canım ya da akşama kadar dursun akşam bak tuzu gittiyse sar 😂🌸💕