Kediperest Kızlar mutfak ve ara koridorun fayans çok eski ben ikisine de parke döşemek istiyorum ama mutfakta herkes parke olmaz diyor ben fayans görünümü hiç sevmiyorum mutfağında parke yapan var mı?
surprizbebe Kediperest ben öyle yaptırdım fayansın üstüne döşediler direk. Hem görüntü olarak hem de gerçek anlamda sıcacık oldu. Sevdiğim bir görüntüydü zaten.pişman değilim. Ancak sudan yine de korumak gerekiyor fayans gibi olmuyor
Tatlican Kediperest Evet annemin evi laminant parke. Bizim eski evde öyleydi. Annem 13 yıldır kullanıyor hiç sorun olmadı
parla__ Kediperest olmadığı olmayacağı anlamına gelmez Bir su patlağı birşey parkenin şişmesine sebep olur sanslarina öyle birşey yaşamışlardır ama yasanmayacagi anlamına gelmez İlla istiyorsanız su geçirmez parkeler var onlar olabilir
beginnerrmomm Kediperest bizzat fayans üzerine yapmak için altını fayans döşettirdik tüm eve sadece mutfakta yok ama fayansla şişmenin alakası yok mis gibi oluyor
Marianne Kediperest şu an teknoloji eskisi gibi değil, yüzeylerin iyi kaplıyor. Deniz kıyısında yaşıyorum, evimin her yeri parke. Bir sorun yaşamadım.
gezenlady Kediperest en iyisi parke imkanın varsa yaptır fayansın temızlıgı cok zor derz cekcen yok tellicen ıvır zıvır hiç gerek ykk parkeye yap suyu sil geç
oglumubeklerken Kediperest benim mutfağım parke. 6 yıldır evliyim gayet memnunum. Şişme sorunu vs çok şükür yaşamadık. Mutfak dolaplarının alt kısmı fayans sadece görünmeyen kısım yani
ogretmenanne2024 Kediperest valla evin her yerini parke yaptırdım gayet memnunum eski ev sahibi çok pis kullanmisti fayanslari şimdi parke her yer mis gibi. Kaynanam da 10 senedir kullanıyormuş parke hiç sorun olmadı dedi . Tabi makinelerin falan su kaçırma ihtimali varsa riski var tabi
asilazmazbalkokmaz Kediperest Olur ama dikkat etmek gerekir, su şişiriyor. 🙂 Su geçirmezleri var galiba artık onlara bakılabilir.