Daha çok çok minik annesi. Ve sizde lohusasınız böyle hissetmeniz normal, burada çoğu anne senin benim gibi desteksiz büyütüyor bebeğini. Öncelikle bu durumu öyle ya da böyle kabullenmek gerekiyor, bebek büyüdükçe emin olun daha kolay oluyor. Kimse için beklentiye girmeye gerek yok, sonuçta kendimiz isteyerek bu bebişleri dünyaya getirdik. Zamanla bebeğinizin uykuları düzene girecektir, hatta küçük vesaire demeyin şimdiden rutin oluşturmaya bakın çünkü bebek uyudukça anne dinlendiğini hissediyor. Evde durmayın alın bebeğinizi çıkın, inanın dışarıda bebek büyütmesi daha kolay. Yürüyüş yapın, kahve için, ufak bir market turu yapın, inanın size iyi gelecek. Ben dönmeye başlayana kadar kundak yaptım beyaz gürültü açtım öyle uyuttum. Uyanık olduğu saatlerde de elektrikli ana kucağına koyuyordum hafif sallanıyordu işimi gücümü o şekilde hallediyordum + emzik sayesinde çok rahattım. Şimdi 15 aylık oldu, gerçekten yenidoğan dönemi çok zor, sizi anlıyorum ama dediğim gibi önce kabullenmek ve kimseden beklentiye girmemek gerekiyor. Sonuçta bu günlerin hepsi gelip geçici.