Minnikkiz Kızlar bebeğim 4 ay 6 günlük bugün bişey oldu asla uyumuyor, durmuyor, oyalanmıyor sürekli emmek istiyo sonra da kusuyo😂 bozuldu bişe Oldu buna 4. Ay atağı diceksiz biliyorum ama birden gümbür gümbür geldi😂🥴
Minnikkiz seros3535 yani kızımda da 4. Ay kötü geçmişti çok net hatırlıyorum ama bu bianda olması şok etkisi oldu bana 🥹
ay_adengunes Minnikkiz sen yine iyisin bizde de ağlama krizleri başladı 😂 geceleri 1-2 den önce uyumuyor. Bir de dün meme reddi yaşadık inşallah sağ salim atlatırız bu süreçleri 😂 (3 ay 27 günlük)
Minnikkiz ay_adengunes işte ağlıyor susmuyoki ya ağlıyo ya 2 dk uyuyp sonra bidaha yere falan koyamıyorum😂 Allah kolaylık versin inşallah meme reddi olmaz
elifomerannesi Minnikkiz ayy neyi var acaba. Sıkıntı var diye yemekle sakinleşmek istiyor fazla yediği için de kusuyor canım benim ya.
hkabak Minnikkiz benim bebeğimde huysuzluk ağlama vs olmuştu doktora götürdük çocuk hastaymış o yüzden böyle olmuş atakla vs ilgisi yokmuş. Bi doktora götürün isterseniz
somurtkansirin Minnikkiz merak etme bu zamanlarda geçecek 🌸 daha zor zamanlar gelecek demiyorum ama 😂😂
Minnikkiz somurtkansirin biliyom biliyomm bilmemm mi 3.5 yaş bebem var bide😂 Allahtan o kreşte yoksa bugün huni takma merasim günü olurdu😂😂
Minnikkiz hkabak kız tövbe de Allah korusun hastalık hastane fobim oldu zaten bu bebe doğduğundan beri
Minnikkiz hkabak yok henüz olmadı belki diş çıkarıyodur elleri bugün hepten ağzında bu kadar sokmazdı