Ahmetefeygmr Kizlar cook acil kulaktan atesolcer onerisine ihtiyacim var hangi markalari aldiniz memnun kaldinizmi
SinanzehraNeva Ahmetefeygmr biz elite marka uzaktan ölçer kullanıyoruz gayet iyi kaç kez düştü hiç bişey yok sağlam da ayrıca
kisgunesi-0102 Bende surda bekleyim e bebeğin kendi ürünü olan babyplus temassız Ateş ölçer almıştık berbat bir ürün geriniade ettim kulaktan düşünüyorum wewell kulaktan olanda iyi diyorlar ama bakalım
Yavuzuannesi2012 kisgunesi-0102 sakın almayın wewell kulaktan ölçer yanlış ölçüyor. Benim bebeğimin 38 buçuk olan ateşini 36.4 ölçtü. Ve internete bakarsanız hep bu tarz şikayet var
Mervezem Plusmed kızılötesi alından ölcer vardı hastalık sürecimizde tutarsız oldugunu fark ettim. Braun un kulaktan ölçerini aldım gayet memnunum
NurdanAlparslan Kumrum34 braun 6520 aldım bende çok memnunum daha önce ateş ölçere çok para verdim temazsız olanlardan koltuk altı hiç biri iyi deyil yada bana denk geldiler bilmiyorum. En iyisi braun 6520
Aysognybln kisgunesi-0102 braun 6520 aldım yeni 3 gun önce 380 liraya hepsiburada dan aldm indrim vardı fbakabilirsniz
Sarekusveannesi Ateşölçer fiyatları da uçmuş ne yazıkki 😔 bundan 2 ay evvel n11 den baktığım 60 tl lik ateşölçer şimdi 400 olmuş 😒
Gdogru Yavuzuannesi2012 sormayın ben de mağdur oldum. Bebeğin 36. 4 olan ateşini 40 ve 41 ölçtü kafayı yiyecektik. Ve e bebek iade almıyor kesinlikle. 250 TL boşa gitti alet elimizde patladı. E bebeğin kendi markalarından ve weewell den uzak dursun tüm alacak olanlar