Meliketrkr Kizlar merhaba henuz digum yapmadim ama burada bi cok tecrubeli anne oldugu icin sormak istedim sezeryan dogum olacak Rabbim kismet ederse yanima sizce depend mi almaliyim yoksa gece pedleri yeterli olur mu
Edatalha Meliketrkr ben hiç kullanmadım hastanede çocuk bezi koydular iki gün öyle gecti sonrasında normal ped iş görüyo
MucizemGeldi Meliketrkr kesinlikle depend almalisin ben 1 paket almistim keske 2 paket alsaymisim cunku eve geldigimde de kullanmaya devam ettim cok rahat
UmayNil Meliketrkr ben tamamını kullandım aldığım paketin, aynı şekilde 2.paketi alsaymışım, hastanede verdikleri bez inanılmaz rahatsız ediciydi benim için
Meliketrkr MucizemGeldi ya bi arkadasım çok gerekli olmadığını pedin yeterli olduğunu söyledi basıma gelmeden bilemiyorum 😐
Baharellezi Meliketrkr bende hiç kullanmadım hastanede kalın ped veriyorlar işi görüyor gece pedide işini görür bence
Balannesi Meliketrkr Canım biraz kişiden kişiye değişiyor. Benim çok fazla kanamam oldu hastanenin verdiği hasta bezlerini kullandım ilk gün. Ertesi günü normal gece pedleri yeterli oluyor
OlgaArslan Meliketrkr kanamam çok yoktu ama sezaryen olunca pet zor oluyo 2 günden sonra pet kullanmaya başladım ama o bile eziyet oldu ağrılarım çok vardı ama kanamam olmadığı için depend takma ihtiyacı duymadım
Nurdanhakan Meliketrkr ped mi ahh nerede keşke ped yeterli Olsa sen al yoksa hasta bezi Al bide dikişin olacak sürekli gidip değişim yapaZsın ped dayanmıyor ilk gün
Zeynepmom Meliketrkr ben 2 hafta boyunca depend kullandım çok rahattı giy çıkart at tek kullanımlık çok beğendim
ikos58 Meliketrkr ben hıc kullanmadım bosuna almısım normal kısa ped yeterlı oldu geceye bıle gerek yok normal dogum gıbı asırı bır kanama falan olmuyor
Elyesa Meliketrkr ben depend aldımve iyiki almışım diyorum .. ilk zamanlar çok oluyor o yüzden pedlerden yandan sızma oluyor depend de böyle bi sıkıntı yok ben çok memnum kalmıştım
Goncaaa Meliketrkr kesinlikle almalısınız hem pratik hemde çok kullanışlı ped yeterli olmucak emin olun
Minnosunannesi Meliketrkr ben almamıştım ama ikinci gün eşime aldırdım . Büyük kurtarıcım oldu kanamam çoktu pijamalarım ped kenarlar fln sızdırdığı için kirleniyordu dependde rahat ettim bende ped gibi öyle haşur hışır etmediği gibi daha hafif hissediyorsun