Selin3434 https://hizliresim.com/upload-success Kızlar bakar mısınız ? Ben beğendim ama 3 çocuğum var fikrinizi almak istiyorum böyle bişey yaptırırsam güzel olur mu
Kuzey_Melis_Momm Selin3434 Olur hemde çokta güzel olur 🌸🌸 Ben ilk dövmelerimi oğlum doğduktan sonra yaptırmıştım bileğimde oğlumun ismi yazıyor köprücük kemiğimede desen yaptırdım şimdi kızımın isminide yazdıracağım çocuklarınızın isimlerini taşımanız ne hoş 🌸🌸
Acu_ Selin3434 seçimiziniz güzel bende uzun zamandıe arayıştayım. Çok istiyorum ama şekline şemaline nereye yaptıracağıma karar veremediğim için kalıyor hep. Dün bi taslak yaptırdım ama baklm
beyzzsenturkk_ Selin3434 kız nolcak bundan bende kocaman gül dövmesi var ergenlikten kalma bide bileğimde var bende su bebisi doğurayım sütten kesilsin iki kızımın adını yazdırıcam analar dövme yaptıramaz mıı😄
[silindi] Selin3434 Çok güzel bence, bende düşünüyorum bu ara iki oğluma ait bir şeyler. Ben çok beğendim yaptırın kesinlikle 🫠
Araldoram Selin3434 ben de böyle yaptırdım ama tek çocuk eli şeklinde Altun’a oğlumun adını doğum tarihini ve saati yazdım elegant yazıyla çok hoş durdu .
[silindi] Selin3434 çok hoş bir model. Dövme yapmayı da yaptırmayı da çok severim 😂😂 kışa bende yaptırmayı düşünüyorum. Yalnız yazın değil kışın yaptırmanız daha sağlıklı olur 🌸
Selin3434 beyzzsenturkk_ yok ondan değil ya 🤣🤣🤣 üçününde ismini yazdırmak istiyorum ya güzel bişey olsun istedim aslına bakarsan ilk defa yaptırıcam korku da var
Selin3434 beyzzsenturkk_ bir de bi tane daha beğendim portreleri oluyor ona dayanabilir miyim diye düşünüyorum ek olarak biraz daha bu modellere göre pahalı onu da yüklemeye çalıştım ama hata verdi biraz sonra yine denicem
beybitolat Selin3434 çok güzel bayıldım. Bende 10 gün önce kadar yaptırdım oğlumun adını doğum tarihini. Hiç pişman değilim
myavocado Selin3434 ay çok beğendim attığınızı 😍 Ben de oğlumun ismini dövme yaptırmak istiyorum ama canımın acıması kısmı engelliyor beni 😅
Selin3434 asilazmazbalkokmaz 🤣🤣🤣 ben 2 senedir anca bunu beğenebildim sende çocukla ilgili mi istiyorsun
Selin3434 Kuzey_Melis_Momm resim yükleyebilir misin merak ettim , en güzel şey onlar beğenmene sevindim