Elfgrn Zeynolii Hayatın eşit paylaşılmamasi Saygı bitimi Ten temas bitimi ( seks değil normal günlük dokunuş) Ya aslında çok var konuşmadan hareketlerine kadar bile etkilidir ama ben bir kaç örnek vermek istedim. Diğerlerini kızlar ekler zaten.
baykuskiz_ Zeynolii saygi kesinlikle ya.. her şeyin başı saygı.. birbirlerine saygi duyan insanlar iletisimi de guzel yapiyor temasi da güzel yapiyor yardimlasmayi da guzel yapiyor .bbirbirlerini anliyorlar çünkü.. saygi olmayinca bir yerden patlak veriyor ve devami da geliyor..
asrinhatasi Nezzz_ aslında aileler akrabalar demek istemiştim. 😂 sevgili iken aileler işin içine pek girmiyor o yüzden sevgililik dönemi güzel geçiyor ama yüzük takılınca başlıyor sorunlar malesef. Genelde kaynana görümce gibi dursa da kız tarafında da herşeye burnunu sokanlar oluyor. Bunlar ilişkinin amerigası olabilir tabi 😂
Marianne Zeynolii saygı ve maddiyat. Maddi durum iyi olmadığı zaman, geçinmek dert olduğunda insan aşk sevgi bunları düşünemez, çünkü temel ihtiyaçlar kapanmamış, hele çocuk varsa. Çocuğu açken sevgiyi düşünen anneler nadirdir.