blueakseulsuar Kizlar var mi böyle aramizda sıkı diyet arkadaşı olucak devamlı beraber yapacağımız tek basima bir türlü başarılı olamıyorum 😭😭😭😭
123456777 blueakseulsuar ben bilmem kaç kez başladım, yine başlarım 🤣 bende varım ortak olmaya. Son 10 kilom var, 10 kilo verdim gerisi gitmiyor yapıştı üstüme. Diyetden ziyade bolca hareket lazım 😬
123tazeanne Vallahi ben vermek için bir yola çıkıyorum ama emzirdiğim için çok düzenli yemek yiyebilir miyim bilmiyorum şu an sanırım yapmam gereken daha az yemek yemekab cuburu ve ekmeği kesersem zaten verebilirim diye düşünüyorum😅
merimizz24 blueakseulsuar ay bugün tartıldım bende aynı kilodayım şok oldum hamileliklerden sonra son 10 kilom kalmıştı tekrar almışım yine aynı yere geri döndüm şaka gibi😫😳
123456777 blueakseulsuar daha önceleri leslie ile 8 kilo vermiştim yine ona başlamayı düşünüyorum, bide boğazımı tutabilirsem olur bu iş gibi😅 bi gün belirleyelim program yapalım başlayalım . Gün gün herkes ne yediğini içtiğini önerilerini yazsın.
blueakseulsuar merimizz24 kiz ben en son 6 yil önce hamile kaldim bu neyin kilosudur anlamadim gitti valla
merimizz24 blueakseulsuar benimse çok kısa süre olmadı ya en son 2.5 sene önce hamileydim doğumdan sonra bile 75 oldum şimdi noluyor anlayamadım 😅😅
blueakseulsuar merimizz24 kiz bende anlamadim ne çarptı böyle birden bire sistem 🤣🤣🤣 hep korana virüs yuzunden bunlar geldi basimiza asla yemedik 😭😅😅😅