burcokovski Nerede oturuyorsunuz ben Ankara Siteler’de birkaç önce dört sandalye ve masayı dört bine aldım neolmusyaani
pudu https://ty.gl/zch8yxujjm2rt Ben bunu almıştım mutfağıma 6000₺ ye baya iş görüyor müthiş kaliteli birşey beklememiştim zaten ama gayet iyi yani
CuteBadesMama neolmusyaani uygulamasında mağazaların stok durumu yazıyor oradan kontrol edebilirsiniz. 🌸
cevriyeee neolmusyaani hangi sehirdesiniz ? Instagramda Dilzey mobilya var ben oradan 11bine masa sandalye takımı aldım cokda güzel aynı sizin dediğiniz gibi
CuteBadesMama neolmusyaani Kayseri’de iseniz size en yakın Ankara’da İkea var. Gidip gelme durumunuz oluyorsa stok bakıp ayırtabilirsiniz.
pudu neolmusyaani sandalyeler tekte satılıyor sağlam baya ama sandalyenin sırt koyulan arka kısımları çok sağlam değil gibi ya da biz monte ederken hata yaptık almak isterseniz elinizdeki paranın yarı fiyatına falan alırsınız bunun sandalyelerini
neolmusyaani CuteBadesMama ankarayq gitme durumum yok şu ara ya kayseri de yok mudur acaba hiç bilgim de yok
CuteBadesMama neolmusyaani İkea’nın maalesef her şehirde şubesi yok 🥲 Kayseri’de gözükmüyor baktım sizin için.
neolmusyaani CuteBadesMama yaaa Allah razı olsun değerli vaktinizi ayırdığınız için çok teşekkür edrm