neolmusyaani Mutfağım da masa var sandalyesi yok Sandalye almak istiyorum 8.000 liraya 4 sandalye alınabilir mu acaba? Birde masa siyah renk üzerinde damar gibi desenler var bu masaya hangi renk sandalye olur sizce?
HELELEKADIN neolmusyaani rengi bilmiyorum da sandalye için trendyola falan bakabilirsin bence vardır oralarda da bütcene uygun
oylesinebiri__ neolmusyaani alınır tabikde masanız nasıl bilmiyorum ama elma model güzel olur eğer yuvarlak değilse masa
CuteBadesMama neolmusyaani alabilirsiniz, hatta bütçenize ve bahsettiğiniz kadarıyla masa rengine göre şöyle buldum bile. Oturaklara minderde alırsanız mis gibi olur. İkea’da bu sandalyeler, alışverişinizde güvenli olur.
neolmusyaani HELELEKADIN İnternet alışverişi hiç yapmiyorz biz ya Mağazasında bu paraya bulamaz miyim sence
neolmusyaani oylesinebiri__ yuvarlak değil dikdörtgen gibi kenarları oval sadece belki gormussundur siyah mermer desen mi ne diyorlar
HELELEKADIN neolmusyaani valla en son evleniyoken 5 yıl önce masa sandalye almıştım şuan fiyatları hiç bilmiyorum ama tek bir yerle kalmayın gezin mağazaları araştırma yapıp öyle alın
neolmusyaani CuteBadesMama ayyy bunlar tam benim masama uygun. Peki ikeanin kendi mağazasında da bulunur mu bunlardan acaba
neolmusyaani minanas oturma yeri geniş mi duruyor cok rahat bir şeye benziyor Benim mutfagim biraz küçük de büyük sandalyeler cok yer kapliyor
minanas neolmusyaani Bu da 4lğ 6.500 tl metal ve çok kaliteli sağlam 3 yıldır kullanıyorum hor kullandık hemde taş gibi
neolmusyaani HELELEKADIN bende öyle yapayım diyorum ve içime sinsin istiyorum siyah masaya gri sandalye dusunuyorum acaba açık gri mi olsa köyü gri boğar mi cok
CuteBadesMama neolmusyaani uygulamasında mağazaların stok durumu yazıyor oradan kontrol edebilirsiniz. 🌸