anneyimmm778_ 15 gün önce ettirdik. Bebeğim 3 ay 9 günlük şuan.İlk yaptırdığımız zaman Allah’ım keşke aklı erseydi de sakin sakin yatsaydı dedim. Ama şuan iyi ki diyoruz aradan çıktı ve ne kadar küçük o kadar hızlı iyileşiyormuş. Bebeğim 3-4 kere idrarını yaparken ağladı sonra ağlamadı. Sık bez değiştirdim.İlk gece altını aldım sonra bir daha gece boyunca hiç almadım.Bardak koydum çoğu kişi koymayın yazacaktır ama kakasının bulaşmasını da engelledi ve içim çok rahat etti. Yedi gün koydum bardağı. Pembeleşmeye başladı zaten iki gün sonra. Krem kalıntılarını hiçbir şekilde temizlemeye çalışmamalısınız. Bardağı bıraktıktan sonra kremine devam ettim bol bol sürdüm ve bezin gelebilecek kısmına da kantaron sürdüm. Minik göz kremi veriyorlar antibiyotikli, biz ondan üç tane bitirdik 10 günde 😄. Krem bitince de sadece kantaron sürdüm beze birkaç gün daha. Şuan hiçbir şey sürmüyorum. Dikişlerin ikisi duruyor sanırım. Kucağımızdayken o bölgeye hiç temas etmedik,ettirmedim. Yüz üstü koymadık. Yaptırmalısınız bence. Hatırlaması daha kötü olacaktır.