esrabade sbldrm sağolun sizede gecmiş olsun mr sonucunu çıkınca buraya da yazarmısınız? İnşallah hepimizin sonuçları temiz çıkar
esrabade heymom__ aaa ilk defa duydum boyun düzleşmesinin baş ağrısı yaptığını onunla gecmiş olsun sizede
Superstar_00 mbabygirlm Şu için susuzluktan baş ağrıyor ben ne zaman su içmeyi unutsam başım o kadar şiddetli ağrıyor ki su içiyorum hemen yavaş yavaş ağrı duruyor.
esrabade sbldrm sizede yazıyorum sürekli kusura bakmayın ağrım geçmedi hala yarın randevu günüm bakalım ne diycek dr , gecede yatmaya yakın artık ense köküme ağrı giriyor deli olcam
sbldrm esrabade ay estafurullah sizi çok iyi anlıyorum insan panik yapıyor konuşmak istiyor umarım güzel sonuçlanır 🌸🙏🏻
sbldrm esrabade merhaba uzun zamandır konuştuğumuz o bu mu diye düşündüğümüz sonuçlarım çıktı :) umarım siz de iyisinizdir ben de hem boyun fıtığı hem de boyun düzleşmesi çıktı
esrabade sbldrm çok gecmiş olsun bununla 🌸 buarada yazıp haber verdiğiniz içinde çok teşekkür ederim bende bugün gireceğim MR’a inşallah bende de önemli bir şey çıkmaz 🙏🏻