Zuzuu Kızlar oğlum 2.5 aylık..oyun halısı almak istiyorum..Bazıları çok az kullanılıyor masraf boşuna diyorlar ..ana kucağımız var hem sallanıyor hem müzikli müzik pek ilgisini çekmiyor ama üzerinde sallanan oyuncaklar var onlar ilgisini çekiyor sizce ne tür bişey almalıyım? tavsiyesi olan var mı?
deletedmom4842 Zuzuu Çok kullanışlı bir şey aslında bence almalısınız ben 5. Ayında aldım çok güzel oynuyor içinde çok sevdi fisher price kelebekli rüyalar bak istersen
Elifsu Zuzuu bende 2 aylıkken korkarak aldım oynamaz diye. Çünkü yatmayı seven bi bebek değil kucak delisi. Ama oyun halısında saatlerce oynuyor. 5 aylık olduk her geçen gün daha çok seviyor ve daha güzel oynuyor. Yookidoo markası bol oyuncaklı ve müzikli 👍🏻
CansuNisan Zuzuu Ben kızıma 2 aylıkken fisher price eğitici kopekcik oyun halısı aldim ilk başta sadece kopekcik ilgisini çekmişti şimdi 3 ay olmak üzere her gün biraz daha fazla kalıyor halisinda
CansuNisan Zuzuu Bana çok kullanışlı gibi geldi oyun halısı olmasa bile kopekcigi uzun süre kullanilabilir
Rabiaecrin BEn de kızıma 3,5 aylıkken almıştım şu an 6.5 aylık hala oynuyor ayak uçlarında ki piyanoya felan ilgisini çekiyor tavsiye ederim en azından bize de mola oluyor 😂😂😂
Zuzuu [bilinmeyen] 1.5 saat oynadı mı ? Maşallah benim oğlan 10 dakika oynasa sevinirim durmuyor beşikte bile kolay kolay o yüzden ilgi çekici bişeyler arıyorum bir bakayım nerelerde bulabilirim tiny love?
Em_ey_can Benim bebeğim 2 aylık olmadı henüz onun bile ilgisini cekti prego piyanolu oyun halısı aldım cok memnunum
Zuzuu Elifsu aynen benimkide kıcak delisi odadan çıktığım anda ağlıyor dikkatini çekecek bişeyler arıyorum umarım bizede iyi gelir teşekkir ederim öneri için
CansuNisan Zuzuu Yok değil oyun halisinin kopekcigi var 20 dakika aralıksız çalıyor hem de ilerisi icin kendi basarak da kullanabilecegi gibi
Zuzuu CansuNisan aa onada bakacağım mutlaka çok fonksiyonlu olması çok iyi ilerde de oynar en azından 2 ay kullanıp bşr kenara atmak istemiyorum çocuk eşyaları çok pahalı çünkü
Azraninnnannnesi Zuzuu kızım 79 günlük 2 aylıkken aldık artık tamamen dikkatini çekiyor çıngıraklara vuruyor ayak ucunda olan piyanoyu tekmeliyor keyfine göre yarım saat 40 dk duruyor
ikos58 Zuzuu tiny love gymini tekmele 👍 iyiki almışım dediğim ilk şey kesinlikle bu hayatımı kurtardı
Zuzuu ikos58 yaa ne güzel inşallah benim işimide görür en azından bana bir yemek yiyecek bir lavaboya gidecek kadar izin verdirse oynayarak o bile yeter 😀
EsmaTugra Zuzuu 10 gündür biz de kullanıyoruz 3 buçuk aylığız elimi baya rahatlattı tiny love animal concert aldım ben 😍
Zuzuu EsmaTugra valla herkesin baya işine yaramış gördüğüm kadarıyla mutlaka alıcam bende teşekkür ederimm
Pattoss Benimde oglum 2 aylık bende fisher price in piyanolu oyun halisini aldim cok fazla para vermek istemezsen dolap diye bi uygulama var ikinci el urunler satilan bebek bolumunde cok uygun oyun halilari var tavsiye ederim letgodan tutumlu anneden daha uygun
Zuzuu Pattoss temiz ve uygun fiyatlı olursa neden olmasın letgoyada bakayım inşallah güzel bişeyler bulurum teşekkür ederim
Bebekkaradag Zuzuu 2 ay 20 günlüğüz☺️ Fisher Price Oyun Dünyası Jimnastik Merkezi modelini aldık. Çok memnunum. Çok güzel oyalanıyor. 1 saate yakın ilgisini çekiyor, bende o arada işlerimi halledebiliyorum. Erken diye düşünmeyin bence🙏🏼 Zaten 0+ için üretilmiş.
Zuzuu Bebekkaradag ayyy ne güzel 1 saat kendi kendi oynuyor..Allahım inşallah aynısından bizede olur 😊