basaksahinx Merhaba kozlar Kızım tam 4 yaşında. 2. Çocuğa hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık yaklaşık. Şüpheli bir ilişki sonrası 2 kere ertesi gün hapı içmeme rağmen oldu. Bu kadar çok istekli gelen yavruya da birşey diyemiyorum. Ama hiç hazır değildim. Biraz rahatlatılmaya ihtiyacım var. Karnıma ağrılar giriyor. Tüm o süreci yeniden yaşayacağım için. Çok uykusuz bir çocuktu. Çocukla hayat nasıl gidiyor biraz rahatlamaya ihtiyacım bar
alparslan38 basaksahinx ilk çocuk nasılsa ikinci tam tersi oluyor bnm kızım çok akıllı huysal bir bebekti ama oğlum resmen terör estiriyor şuan oğlum 28 aylık kızım 4.5 yaşında sürekli kavga ediyolar ama sevip kolluyolarda birbirlerini Allah yardımcın olsun hayırlısıyla kucağına al
PeekaBoo_ basaksahinx büyük zaten kreş dönemine gelmiş çok şükür bende 6+2deyim daha oğlum temmuzda 4 yaşına girecek nasipse, bizimki de kaza kurşunu😂 bilmiyorum ben bir rahat takılıyorum ama oğlum çok hareketli bir çocuk uyku ve yemekle de hiç arası yok ama ikinciler tam tersi olur diyorlar bir de artık olan olmuş çok strese girip bebişe de zarar vermeye gerek yok su akar yolunu bulur artık bir şekilde büyütcez cano gel sarılalım🫂🌸
twinmom5450 basaksahinx kız kocaman olmuş bebişin 7.5 aylık ikizlerim var üçüncüyü isteyen ben 🤣🤣🤣sağlıkla kucağına al ve rahat ol bence
Asyaveannesi04 basaksahinx Hiç üzme kendini öyle güzel olur ki kardeş harika birşey ben çok kalabalık aile de büyüdüm benim kızımda 4.5 yaşında isteyerek 2.bebeğim oldu o erkek ben o heyecanı yaşayacağım için çok mutluyum, ilk çocuğunuz da büyümüş. Allah hepsine sağlık versin
basaksahinx alparslan38 benim kızm huysuz değildi sadece uyku ile Aras yoktu. O zaman bu forum sitelerinde çok takılırdım o zamanlarım geldi aklıma Ağlıyorum 😂😂
alparslan38 basaksahinx ahh ahh ilk çocuk tecrübe ettiriyor insana ikincide biraz daha rahat oluyosun umarım senin ikinci fena olmaz bnm oğlan gibi 🤣🤣 Sinir hastası olma yolunda ilerliyorumda bn Allah’tan kızım anaokuluna başladı biraz da olsa rahatım
basaksahinx alparslan38 benim kızım huysuz değil uyumlu sadece bebeklik döneminde ilk 2 sene uyku işe hiç arası yoktu uyumazdı geceler uyanırdı ağlamazdı ama öyle dururdu o günler geliyor aklıma
basaksahinx PeekaBoo_ bende tahmini 5 haftalığım daha kontrol e bile girmedim. Üzülüyorum başımın üzerinde yeri var yavrumun ama işte nasıl olacak edecek çalışıyorum bi de. Bırakabileceğim bir iş değil. İki çocuk nasıl götürür getiririz hep bunlar 24 saattir aklımda
PeekaBoo_ basaksahinx eğer aldırmak sizin için bir seçenek değilse boş yere kendi canınızı sıkmayın evet biliyorum aklınızda soru işaretleri var, emin olun benimde var ama bir şekilde olacak işte sakinleşmeye çalışın kendinizi telkin edin güzel şeyler düşünün
PeekaBoo_ yavruaslanlar yok canım benim kistlerim var ilk çocuk için uğraşmıştık, geç olmuştu öyle o anın gafletiyle korunmasız ilişki oldu, hem kistlerden hem yumurta rezervim düşük olduğundan tutmaz diye düşündük ama tutmuş
basaksahinx twinmom5450 rahatıma düşkünüm biraz çalıştığım için de tam rahata erdiydim sanırım ondan korkuyorum 😂
basaksahinx Asyaveannesi04 çok teşekkür ediyorum birazda çalıştığım için zor olacak okula getirmeler götürmeler kızımı biraz arkada plana kalır diye korkuyorum
Asyaveannesi04 basaksahinx bende çalışan anneyim inan biz kadınlar her zorluğun üstesinden geliyoruz, 3 saat uykuyla işe gittiğimi bilirim. 7 aylık hamileyim hergün okula götür, hazırla, işe git 32.haftadan sonra bile çalışmayı düşünüyorum😅
basaksahinx Asyaveannesi04 ilk çocukta ben 35. Hafta çıkmıştım izne. Perşembe günü çıktım cumagünü suyum gelmişti. Bi gün bile şöyle sere serpe yatamadım 🤣