Ozooo Kızlar bugün baktım biraz ben mutfak ve koridor için alacağım aşırı kararsızım nasıl kullanışlı satıcı akraba önerdi kaliteli olanından alacağım ama yinede kararsızım model bırakacağım biradan
tultanhanim Ozooo hangi modellere baktınız? Bende mutfak için düşünüyorum ama çok kararsızım. Bu yıl ev değiştirme ihtimalimiz var. Yeni alacağımız ev daha belli değil ama en erkende yılbaşı gibi alabiliriz evi.
reyhanks Ozooo fotoğrafını attıklarından mutfakta kullanıyorum o kadar memnunum ki leke tutmuyor asla. Bende beğenip 2 kuzenim de aldı mutlaka al
usenmedimyaptimbirvelet Ozooo ben aldım mutfağıma. Sert bir halı bu arada normal halı gibi rahat değil ama şık
Ozooo Pinar_kb bugün bi kaç model baktım kaliteli olandan alacağım diğerleri çabuk tiftikleniyormuş mutfağa sürekli bişey döküldüğü için silince çıkması için bile alınır bence
oylesinebiri__ Ozooo parkede kaymaz yapmaz mi bunlar daha önce bakmıştım ama kayar diye detaylı bakmadim
arzu343437 Trendyoldan mutfağıma aldım çok memnunum. Leke tutmuyor tozutmuyor damla izi falan da olmuyor
Aloneeee Bende çok beğeniyorum ablam kullanıyor leke açısından çok iyi ama çıplak ayakla üzerinde yürüyünce bir tuhaf oluyor içim böyle takılıyor gibi anlamadım yani. bende mutfağıma alacağım normalde ama çok kararsızım
Ozooo Aloneeee bende kararsızım akrilik ve bu arasında kaldım ama mutfağa da bunlara uygun bence her anlamsa
reyhanks Ozooo ben evlenirken almıştım 2 yıl önce. Hatırlamıyorum ama diğer halılardan pahalıydı bunlar. Cool halı var ya trendyolda da var hani. Ordan almıştım
arzu343437 Ozooo bunu aldım çok kullanışlı bence asla leke tutmuyor lekeyi de belli etmiyor daha uygunları da vardı ama bence en iyisi bu