simseklivekalpli nnoktaa cilt bakımı yapıyodum görmedim cınımmmm (daha sipariş yolda bile değil) hahdhahdjahdhr
simseklivekalpli nnoktaa sus sus yaşlılık çöktü bana. Her tarafıma 200 liralık bişi sürüp 2bin liralık efekt almaya çalışıcam…. 🚬
nnoktaa simseklivekalpli kanki ucuza para verecek kadar zengin değilsen kullanma😂 gel şöyle bi 33-34’e yap botoksunu oh misss
nnoktaa simseklivekalpli o bi işe yaramıyor. Benim ihtiyacım yoktu. Ama yine yaptırdım değişen bir şey olmadı 😂😂😂😂😂😂
nnoktaa simseklivekalpli yok ekstra parlaklık verecek şöyle olacak böyle olacak dediler. Bi arkadaşım daha yaptırdı. Ncık onda da bir değişiklik olmadı. 😂
suheyla92 simseklivekalpli duzenli kullanimda koyu halkada acilma ve canlilik gözlemledim. Hatta ilk baska bi serum almistim onun yaninda eşantiyon gonderdiler duzenli kullanip fark gorunce satin aldim
Marianne simseklivekalpli Sephora orijinal ürün satıyor. Hepsiburada’da soyguncu satıcılar çok. Mamamil mama ebebekte 200 tl, orda 699 tl.
Nacafa simseklivekalpli trendyolda da satış yapıyor ordinary plus hesabınız varsa kargodan bedavaya gelir