yavruaslanlar shi 4200 kaynanam kayınpederim hala kaynım eltim annem babam dısında kimseye gitmedik grama çevirdim üstünü tamamlayıp🌸
minikmisimben 3500 olmuş 2 kızımın bu bizim memlekette böyle eşimin memleketine gitsek 300 tl belki olurdu olmazdı bile 😂
annelikyolculugumm shi 9100 5buçuk aylık, ilk bayramımız 😁 bir miktarı bebek görmesi için verilmiş oldu tabi
Seherr_ shi annem 1 çeyrek taktı ( ilk ve tek torun)🫠 Kayınpederim 500 tl verdi.🥴 Kız bu erkek tarafı cidden zarar ziyan yaa of🤣🤣 Toplamda 22 bin civarıydı hasılat, onunlarla da altın yapıp oğlum için birikim yaptım❤️
yasek Seherr_ ay evet ya 🤭🤭🤭 bizimkilerden de amcası 200 halası 200 verdi o da biz her bir çocuğuna biner tl verdikten sonra akıllarına geldi bize vermek (hepsinin ikişer çocuğu var ) neyse nasip Allah bereket versin ne diyelim 🤪
shi Seherr_ ooo maşşallah canıımm Allah bereket versin bizim de 1 çegrek bir gram 5.200 de para 😂2.5 yaşındayız 😂😂
mahirm shi bu bayram çok gezdik tabiki 20 aylık tek bebek 9 ,600 tl guram altın aldim bu gün bir tane geri kalanida bu hafta sonu emmar akvaryuma bilet aldik oraya götürecez bebeğimi.
heybet_371 5 aylık ilk bayramımız 8 bin 100 lira topladık Rabbim herkesin hayrını kabul etsin inşallah
asilazmazbalkokmaz Oğlan parayı bilse o paraları asla bize bırakmazdı öyle bir miktar topladı işte 🦥 Birikimine ekledik. 🙂
teachermom_ Seymaass ayneen😁 daha karlı oluyo napalım zaten böyle böyle ufak birikim yapmaya başlamak istiyordum oğlum için