parla__ kevsii vermek istemiyordum ,doğduğu ilk 2.3. gün ağlayınca ver dediler cevremdekiler ,baskı gibi bu sefer verdik ama tutmadida zaten yani hıc kullanmadı gibi birşey ,1 buçuk yaşında şu an
ilaxidexi kevsii ilk günden beri sadece uyurken verdim. 21 aylık şu an hala sadece uyurken emiyor. Yakın zamanda bırakıcaz inşallah 😅
kevsii seloloo ebe 3 hafta doldur dedi de bana. Resmen mememi oyuncak gibi kullanıp sündürüyor suan 16 günlük. Uykuya geçişte ekstra meme istiyor ne yapayım bilemedim
havanurinann Bende ilk doğduğu zamandan itibaren vermiştim ama 4 aylıkken falan tutmadi artık bıraktı
yesimvera somurtkansirin bizde 2 aylığız ilk doğduğunda ablam vermişti tutmuştu biberonu da aldı sonra ben vermedim meme reddi olmadın diye şimdi de kilo için mamayla desteklemek istiyorum ne emzik alıyor nede biberonu Philips avent olmasına rağmen
gzd_nhr kevsii verecekseniz ilk günden verin ben 2.haftada vermeye çalıştım tutmadı hala almıyor belki 2 dk emiyor atıyo
aybars1234 Kaç tane en kalitelisinden aldık çeşit çeşit ama tutmadı alsa belki daha rahat olurdum ama tutmadı şimdi de diyorum iyi ki de almamış ne yapalım çok şükür 2 yaşına geldik emziğin avantajı da var dezavantajı da var çok sürdürmemek lazım eğer tutsa dahi dişlerde ayrıklık damak yapısı bozukluğu konuşmada gecikme olabiliyormuş.
gg3848 kevsii ben daha hastanede vermiştim vallahi hayatımı kurtardı meme reddi de yapmadı iyi ki vermişim
gultennnn kevsii ikinci gün verdim sadece çok ağlayınca ve dışarı çıkınca veriyorum vakitten kazanıyorum
kuzeyselin kevsii 3 günlükken verdim şimdi 21 aylık 9 günlük bugüne kadar çok memnundum iyi ki verdim diyorum ama bugün emziği bırakıyoruz ve emzik istiyor ağlıyor 😂🫣😭
aynak kevsii benimkide öyleydi emzik gibi kullandı beni ama 3. Ayda emmeyi bıraktı keşke tekrar emse diye dua ediyorum 😂emmiyor çişli beş sayısı azaldı ve 3. Ay atağı çekiyoruz
gncgl_ kevsii benimde aynı şekilde . 18 günlük kızım verip vermemek konusunda çok kararsızım, sürekli emmek istiyor memede kalmak istiyor emmese bile ağzında kalacak. Tuvalete gitmek duş almak üst değiştirmek bile lüks oldu resmen uyumadığı sürece pek ayrılamıyoruz. En azından uykuya geçişlerde kullanmak istiyorum bi doktora danışacağım.