dnzzynpmom Balbulutu ilk hamileliğim çok zorlu geçti ilk üç ay kustum sürekli eşim işte nöbette olduğu günler sadece salata yiyebiliyordum gurbette tek başıma geçti eşim ve ben vardık sadece ne arkadaş ne dost ne akraba ne aile kimse yoktu hamileliğe çok pozitif baktım hep iyi olacak diye düşündüm doğuma bir ay kala canım kayınvalidem ve kız kardeşim geldi yanıma birgün oturuyorduk üç gün kalmıştı sezeryan günüme doktorum ile bazı sebeplerden dolayı sezeryane karar verdik ve gece uyumak için girdiğim yatakta suyum geldi o anki titreme kendimi kontrol altına almaya çalışma duygum aşırı benim tüylerimi diken diken yapıyor benim muayane olduğum doktor ve hastane haftasonu hizmet vermiyor doktoru yok neyse devlete gittik sürekli çatı muayenesi yok zorunlu olmadıkça sezeryane alamayiz vs 11 saat doğum sancısı çektim ve sonuç olarak sezeryan oldum unutamadığım an bu ondan sonrasına tabiki emziremedim kızım kan uyuşmazlığı sebebi ile sarılık oldu ayrı kaldık kafam ona gitti uyuyamadım hastahane pis kötüydü ay çok zor zamanlardi tek baktım bir ay yanımda kardeşim kaldı ondan hiç destek istemedim çünkü dedim kendi kendime bugün yapacak ama yarın teksin bugün ona alışacaksin yarın zorlanacaksin en azından o yanındayken zorluğu as herşey çok güzel oldu iyiki doğmuş pamuğum🥰❤️🧿
Balbulutu dnzzynpmom Ne zorlu bir süreçmiş 😢 Ama sen o kadar güçlü ve pozitif kalmışsın ki, pamuğunla sonunda kavuşmanız çok güzel olmuş 🥰❤️ Gerçekten tebrik ederim seni 🥹🫂 bende gurbetteyim
dnzzynpmom Balbulutu teşekkürler canım gerçekten gurbette tek olmak çok zor Allah sanada kolayliklar versin ♥️🥰🌹
Tugcebb Balbulutu emzirme…süt varken olan meme reddi. Hiç olcağını düşünmemiştim. Göğüs var, uç var, süt var. Ama emmiyor.🤦🏻♀️ ilk 3 ay içinde dönem dönem tek öğün emdiği oldu. Mutluluktan ağlardım emiyor diye. Çok değişikti 🤦🏻♀️
perla_ Balbulutu benim belki saçma olacaktır oğlumun sürekli ağlaması hep böyle mi olacak diye düşünüyordum hep
perla_ bebeklihomee al benden o kadar valla bir yaşına girecek hala yeni doğan gibi bide sürekli gözümün içine bakıyor öyle melül melül 🥹🥹