Gyed Merhaba ✋✋ anneler nasıl gidiyor genişler neler yapabiliyor yürümeye başlayan varmi 😁😁Buyrun sohbete 🥰🥰
Askmeyvesininannesi Gyed 11+11 yürüme emekleme yok ama yürümeye meyili var. Dikilip adım atma çabası. ses tonu ağlama şekli falan deişti son on gündür. senin kaç aylık ?
Mertinannesi34 Gyed 10+2 oldu bugun. Biraz istahsiz bu aralar yine disler zorluyor sanırım 😕Gece de fazlaca uyanıyor . Emekliyor ve 3-4 adim atabiliyor. Ne zaman yürür tam anlamıyla bilmiyorum 😊Bizde durumlar bu canimm 😊
Anterrabae Biz 2 gün sonra 11 aylık olcaz.farklı huylar edindi atakta sanırım siz yaşadınızmı durumu yürüme daha yok emekleme ayakta duruyor fakat adım atamıyor.
Gyed Anterrabae bizde ataktayiz cok huysuz surekli ciglik atiyor ayakta duruyor emekliyor kalkıyor ama adım atmakta zorlanıyor parmak ucu gidiyor
cerennaslann Gyed 11+14 benim kızım.Jet hızında emekliyor,her yerden tutunup kalkıyor,tutunarak yürüyor,elinden tuttuğumda da yürüyoruz.Durduğu yerde durmuyor🤦♀️Hep peşindeyim kızımın.Uykular yine aynı saat bası kalkıyoruz,çok nazlıyız bu aralar😬
Ygz14 10 aylık tutunma el bırakma herşey var adım atmaya korkar oldu çok sinirli bu aralar 2 diş var 4 ögün ek gıda emeklemiyor sanki uçuyor 1 saniye durmuyor yerinde istegi olmazsa aglıyor sürekli eteklerimde
Mertinannesi34 Gyed Cok sukur canimm. Daha zamani var canimm ne de olsa canları sağolsun. Bugün babasıyla oynarken hadi gel oglum dedim babasi tutup bana gonderdi 3-4 adim atti. Ben ciglik cigliga olunca sevindi o da korkmadi Allahtan. Cesaretini kirabilirdim😁 Bazen de tövbe ayakta bile durmuyor hemen seriliyor yere. Cani nasil isterse oylr simdilik. Zorlamam daha ne zaman hazir hissederlerse o zaman yururler canimm insallah 😍
canyarim @Gyed benim minnakimmm 10+10 oldu fena bir kızım var sanırım ataktayız kendine vurmalar başladı ağlamaklı gibi oluyor cimcime ve bacağıma yapışıyor cadı kucağa almayana kadarda gitmiyor istahimijz şimdilik çok şükür güzel 💖 8 aylıktı yürüdü şuan gayet rahat yürüyoruz 5 diş var yukardan 2 diş daha geliyor huysuzuz ve şuan uyuyor ben neden uyumuyorsam 😴🙁😲🤣🤣🤣🤣 bukadar benden