ayse0575 semaydin bende anafranil başladım midem yandı kusma yaptı resmen çok kötü midem. İlaca alışana kadar oluyormuş.
Zynp0 semaydin evet evet 5 6 kilo verdim 1 ay sonra yavaştan açılıyor iştah 3 ay sonra verdiğim kiloları geri aldım ama bana ekstra kilo yapmadı birde kafanı dağıtmaya çalış ben uzunca bir süre kitap okumuştum sende oyalanacak bişeyler bul
semaydin Zynp0 çok çok teşekkür ederim bunu duyunca içim rahatladı gerçekten. Şu an hala kullanıyor musunuz daha iyi hissediyor musunuz acaba. Çok soru sordum kusura bakmayın lütfen
Zynp0 semaydin evet kullanıyorum 1 yılı geçti hamdolsun bir daha atak falan geçirmedim geçecek emin olun ☺️
semaydin Sssyyyy merhaba . Lustral böyle etki yapınca geçen ay doktorum lustralı değiştirdi duxet verdi . Verdiğim kiloları hala alamadım açıkçası midem de çok düzelmedi. Mide koruyucu kullanıyorum 2-3 gündür
semaydin Sssyyyy tamamen geçmedi ama büyük oranda azaldı diyebilirim. Anksiyete devam ediyor yine kafamdan öyle düşünceler geçiyor ama eskisi kadar sık panik atak geçirmiyorum çok şükür