canimoglum53 aramzamzam devlet hastahanesinde taktirdi arkadasim istanbul haydarpasa numunede adetliyken git takiyolar
Prenses33 aramzamzam ben taktırdım canım önce büyük ana sağlık ocağına gittim akıntım çok olunca devlete gönderdiler hemen taktı gönderdi
Eylul_27 Ana sağlığa gidiceksin orda sor yönlendirirler zaten. Sıraya gerek yok. Spiral taktırmak istediğin I söyle genelde adet 3 gunu cagırıyolar ama kanaman cok yogunsa bir kaç gün daha ertle yogun kanamalarda takmıyorlar.
aramzamzam Eylul_27 yarın üçüncü günü ama kanamada normal yani az değil siz taktırdınız mı peki sonrasında ilişki İcin beklemek gerekiyor mu
aramzamzam EylulDeva onlarda sordum aile hekimliğinde burda yapılmıyo dedi ana sağlığına gidecem inşallah bakalım sıra falan gerekmiyomuş
aramzamzam Prenses33 teşekkür ederim ben bugün gidemedim ama inşallah gidince hemen takarlar merkez e gitmek cocukla zor oluyo
Prenses33 aramzamzam evet hele ki şu salgın falan varken bence çocuğunuzu uzak tutun sizde çok kalmamaya çalışın 😊
Sln1010 Annesirintugceuzun bende 5 gün önce taktırdım ilişki konusunda birşey söyledi mi yani adet bitince 1 hafta daha ilişkiye girme böyle bir kural yok ama biz tecrübelerimize dayanarak bunu söylüyoruz dedi
Annesirintugceuzun Sln1010 Takıldıktan sonra İlişki yasak dedi 20 gün boyunca. Kontrolden sonra serbest.
Yasedem aramzamzam bizim ana sağlığı takmıyordu ben devlette kadın hastalıklarımdan randevu aldım gittim hemen taktılar adetlide değildim
aramzamzam Annesirintugceuzun yok canım yeni sordm öncesinde yapılması gereken test var mı diye normal muayene yeterli ama devlet hastanesinde takılmıyo dedi 🙄