yaseminasel53 Kızlar acil bişey sorucam yatağımda alez var ama o hiç kirlenmemiş yatağımda hep lekeler var bu normal mi yoksa başka şeyler düşünücem yani🤯
sengul34 yaseminasel53 kullanıyorum nedense sarı lekeler bende de oluyor yatağımın ayrılan valizi var onu çıkartıp çıkıyorum
-Ozge- yaseminasel53 Evet ilk günden beri hep alez ile kullandım ve yatağımda sarı lekeler oluşuyor ne yazıkki alezin altındaki bölüm naylon oldugu icin sanırım
Nikita yaseminasel53 yatak dokusu sünger olduğu için su dökülse, terlense leke yapar. Ben de ilk günden beri alez kullanıyorum. Zamanla benimkinde de öyle leke oluşmuştu. Hem de alez kalın yorgan gibi dolgulu olduğu halde. Büyü değildir 🙂
Kuzularinanasi yaseminasel53 ben yillardir hep sivı gecirmez alez kullaniyorum cocuklarimin yatagi da ayni.hic sari leke olmadi .bence aleziniz kaliteli degil yada alezsizken ter veya cis bisey olmustur yani.
birdemlikcay yaseminasel53 Çok normal biz de yatağımızı 5 sene önce aldık alez kullanmamıza rağmen yatakta sapsarı lekeler oluyor. Yıkama makinemiz de var döşeği düzenli yıkıyoruz ama maalesef lekeler geçmiyor ter lekesi zamanla öyle kalıyor herhalde bilmiyorum ben de tam sebebini