bebeklianne_ İnsan bebek özlüyor tekrar istiyo ama kocada böyle oluncs olmuyor işte kendimi, frenliyorum bu konuda çok seviyorum bebekleri çocukları ama işte, durumları biliyorsunuz :(
queenofrose bebeklianne_ koca çok istemiyorsa, elini taşın altına koymuyorsa cok zor arkadaşım. Hiç özleme. Gel benimkini sev 🙃
Metesmom bebeklianne_ Birkaç gün önceki postunuzu hatırlıyorum. Evet bebek sahibi olmak veya çocuk büyütmek gerçekten çok güzel duygular ancak siz doğru olanı yapıyorsunuz, sonuçta o çocuğu dünyaya getirip getirmemek sizin kararınız ve bu şekilde bir evlilikte büyümek o çocuğa da zarar verir sonuçta. Bu şekilde bir evliliğe yeni bir çocuk getirmek bencillik olur ve o çocuğa haksızlık bence.
bebeklianne_ queenofrose ahh canım benim yakın olsak hergün gelirdim çok seviyorum yaaa bebekleri ve çocukları benimki 2 yaşında seninki ne kadarlık 😊❤️
bebeklianne_ queenofrose kocamda çok istiyor da yardıma gelince kayboluyor çoğu zaman bazen yardım ediyor tabi ama yetmiyor söyleniyor sürekli bi işi yaparken sanki zorla yaptırıyorum hem kendi yapıyor hemde söyleniyor
bebeklianne_ beginnerrmomm değilmi insan o yenidoğan hallerini özlüyor ama işte zor da olur iki çocuk o yüzden birazdaha bekliycem kendimi, tutarsam 😂🤭
beginnerrmomm bebeklianne_ kesinlikle bide ben erken doğum yaptım iki ay küvözde kaldı çok hasret çektim eve geldi bir anda büyüdü sanki ben büyütmemişim gibi
bebeklianne_ omeresra0509 evet yaaa çok yorucu o yüzden de vazgeçip tekrar istiyorum ama birazdaha büyüyünce olsun tabi nasipten Öte yol yok belkide daha erken olur çocuğum iki yaşınds şuan idealmi yoksa azmı bu yaş
bebeklianne_ beginnerrmomm aynen yaaa benimkide 14 gün kaldı bende o süreçte sadece ellerine dokunabildim hşç yaşamayadım o ilk anları ve yine aynısı olursa diyede korkuyorum ama sizinki çok yatmış neden o kadar kaldı :(
bebeklianne_ Nikita hahahahha mantıklı da burda çocuk yok 😂 benimki iki yaşında bebek sevesim geliyo bazen
simseklivekalpli bebeklianne_ durumları bilmiyordum baktım aman aman, çift kat korunun mümkünse. Allâh kolaylık versin 🌸
bebeklianne_ simseklivekalpli aynen dediğiniz gibi yapacam adam sabahtan iyiydi aynı şeker gibiydi akşamdan beri bana hakaret ediyor bir saattir ağlıyorum neymiş ne biçim karıymışım da işker hep yarımmış da hem yaptı hem küfür hakaret saydırdı çok kötü durumdayım ağlıyorum saatlerdir 😭
asrinhatasi bebeklianne_ ben de çok severim bebek. Ortamda bebek olsa gözüm hep üstünde olur alıp sevmek isterim. Oldum olası öyleyim. Oğlum 3.5yaşında. Aslında olsa yaş aralığı ideal olur. Ama yok yani. Başkasının bebeğini sevmek daha cazip. Sevmeye ok bakmaya nok.