findi mylifes_myrules oluyor yıkayacağın zaman bebek yağını sürüp biraz beklet tarakla tara hepsi çıkıyor 2 kere dene konak kalmaz
mylifes_myrules momica bende öyle yaptım da konakları büyüktü hepsi gelmedi tarağa bide geç başladım sertleşmiş iyice
momica mylifes_myrules bise olmaz bir kerede temizlenen bir sey degil zaten her banyoda yaparsınız düzelir bizim de uzun sürdü
_YanakReisinAnnesii mylifes_myrules karbonatı bilemedim ne kadar sağlıklı. Zeytinyağı sürüp yarım saat bekletiyordum ince tarak ile tarıyordum hafifçe.
mylifes_myrules _YanakReisinAnnesii bugün karbonat ekleyip yaptım bekledim baya taradım geçti ama tam değil tabi, bide yenileri çıkıyor hep neden
analikzormus mylifes_myrules sadece zeytinyağı sürdüm biraz yumuşayınca konak tarağıyla taradım. Şampuanla yıkadık. Ama en büyük faydayı banyo sonrası nemlendirici kullanarak gördük. Aveeno baby kullandım ikinci kullanımda geçti
meryemcema Ben Hindistan cevizi yağıyla oyalayıp biraz bekleyip tarakla taradım tarağa geldi hep temizledim sonra banyo gitti hepsi