mylifes_myrules Konaklarını temizlediniz mi bebişlerin,ne kullandınız,ben zeytinyağı içine biraz karbonat koydum temizledim çok az bişi kaldı
HELELEKADIN mylifes_myrules karbonat koyman doğru mu bilemedim tahriş edebilir belki bilgim yok ben sadece zeytinyağıyla temizledim ve geçmişti
Bebegimm1 mylifes_myrules karbonat zarar vermezmi onun kafası çok hassas şuan doktor mu önerdi.soğuk sıkım hindistan ceviz yagsı kullandm tek seferde geçirdi zeytinyag çoğaltiyor eğer organik değilse
nursemom05_ mylifes_myrules sadece zeytinyağı sürüp tarakla geriye doğru taramıştım banyodan önce. Bi iki sürmeye geçmişti.
gizemt5 mylifes_myrules bende zeytinyağı sürüp bekletmiştim kaynanam karbonatta karıştır dedi öyle de yaptık iki durumda da faydası oldu ama daha tam geçmedi 🫠
lovebabyy mylifes_myrules Ben sadece zeytinyağı sürüp başına bere takmıştım. Bikaç saat bekletip yıkamıştım. 2-3 gün yapmıştım böyle ve tamamen kayboldu bidaha da olmadı çok şükür.
feyzanuur mylifes_myrules zeytinyağı çok asitli zarar verebilir. bende incianın yağı vardı doğal içerikli,duş öncesi onu sürüp bekletip taramıştım hemen geçmişti. hindistan cevizi yağıyla da yapabilirsiniz aynı şekilde
thsinurr mylifes_myrules ben duştan yarım saat önce zeytinyağlayıp şapka giydiriyordum duşta da konak taragiyla taradigimda hiçbirsey kalmıyordu karbonat koymanız ne kadar doğru bilemedim
annisoldum mylifes_myrules zeytinyağı sürüyorum konak şampuanı da kullanıyorum ama sürekli tekrarlıyor ya
momica mylifes_myrules zeytinyağı sürüp 30 dk falan beklettikten sonra tersine taradım konak tarağı ile 2-3 yapışta temizlendi
mylifes_myrules momica bende öyle yaptım da konakları büyüktü hepsi gelmedi tarağa bide geç başladım sertleşmiş iyice