hkabak Hanımlar iyi akşamlar. Bebeğim haftaya 6 aylık olacak odasını ne zaman ayırsam? Bu arada doğduğundan beri kendi beşiğinde yatıyor yanıma hiç almadım
ciray hkabak aslında bunun net bir yaşı yok, çocuğun gece beslenme uyanma sıklığı önemli. Önerilen 1 yaş itibari ile odanın ayrılması, bizimki 19 aylık 2 haftadır uğraşıyoruz ama gece çok sık kalkıyor. Kendi odasında yanında uyuyoruz mecburen. Biz gece uykusu yüzünden geç kaldık ama sizin çocuğunuz tabi daha erken ayrılabilir.
hemshireanne hkabak bence bu dönemde ayrılması daha kolay olur. Benimde oğlum o zamanlar ayrı yatıyordu. Diğer odada bırakabiliyordum. Memlekete gelince oda ayırma işi battı bizim
ciray hkabak 6 ayı geçmiş, bu şekilde ayıranlarda var onlar yorum yaparsa daha iyi olur, şahsen ben ayırmazdım bir yaşını beklerdim ama erkenden ayırıp mutlu olanlarda var. Postunuzu görüp yazarlar deneyimlerini, daha yardımcı olurlar size.
betamom hkabak 6. Ayda atak var. Büyük sıçrama yasıyorlar yine. Atak haftalarında ayırma yaşarsanız daha hırcınlasır. Suan sizinle birlikte aynınodada oldugu için rahat büyük ihtimalle. Benimki suan 10,5 aylık yeni yeni ayırmaya calısıyorum. Benimle aynı yatakta yatıyordu 6-9 arası beşiği bırakmıstı. Yanımda az uyanmaya başlayan cocuk Simdi tekrardan sık sık uyanmaya başlado