Anneyim07 Bebegim 27 günlük emdikten sonra kucağımdan katiyen inmek istemiyor gazini cikarttiktan sonra uyuyor beşiğine bıraktığım an gözlerini acıyor ağlıyor vs sanırım kucağa yada bana alıştığı için bırakmıyor benim gibi yaşıyan varmi ? Ne yaptınız bunu onlemek için
Humus Anneyim07 benimde 31 gunluk ayni durumu yasiyorum 🤭 emzikte almiyor. Biraz buyuyunce gececegini umut ediyorum 😁
Neslihankarabal Anneyim07 suan sana ihtiyaci var en fazla 10 gun sonra geçecek hepimiz böyleydik. Her hafta birsey cikacak. Kucaginda olmasinin keyfini cikart kesinlikle bol bol saril ona
Ceronimo35 Anneyim07 3.5 ay oldu durum hala bende de ayni nasil yapacagim bilmiyorum butun gun yapisik yasiyoruz
deletedmom2200 Anneyim07 normal canım. İlk zamanlar öyle oluyor maalesef. Zamanla kendi yerini bilir merak etme. Bu günlerin tadını çıkar 🌺
dnzozkn @Anneyim07 canm ben de öyle ama hastane vs biryere gttgmzde aglama krizine girdiğinden susturucu olarak kendmi buna zorublu hissettm ve alıştrmaya çalşyrum cok sık vermemek sartyla