annevebebegiii__ alpaslanmom_ bi de küçük bir şey o uyurken çocuk Allah korusun yutarsa daha da sıkıntı değil mi
alpaslanmom_ annevebebegiii__ ya bu çocuklar küçük bide süt dişleri bunlar hemen müdahale edilmesi lazım
Kuzularinanasi bebeklianne_ valla bilmiyrm esini ikna etmen lazim.boyle biseyde beklenmez dis bu yani yamulmus.enfeksiyon olabilir dusup yutabilir . Kimsen yok mu kayinpederini veya babani ara soyle kocanin goturmedigini ilgilenmedigini
bebeklianne_ Adam arabasını yaptırmaya gitti bozuktu da sanayiye gitti çocuk iyi şuan oyunlar oynuyor ama dişi yamuk öyle… İçim acıyor yemin ederim adamlar neden vurdumduymaz 🙄😔
Suklumaga bebeklianne_ yazık çocuğa gerekirse taksiyle git eşin olacak adam çocuğundan daha değerli değil baksana sevilmez bu adam 🤢🤢🤢🤢
_YanakReisinAnnesii bebeklianne_ Hangi tıbbi bilgisiyle çekecekmiş ya? Bu nasıl bi vurdumduymazlık hayretler içerisindeyim.
bebeklianne_ Suklumaga zaten artık sinirlerim bozuluyor gidemiyorum da Hani imkanlar kısıtlı gidebilsem onq demem zaten beklemeden giderdim Allah’a şükür çocuk oyun oynuyor ağlamıyor bakalım inşallah bişi olmaz bu güzel gecenin yüzü suyu hürmetine
Suklumaga bebeklianne_ inşallah ama dili felan çok sıkışır o dişe vaktinde götürmek iyi olur hele birde sallanıyorsa yutabilir dişi
bebeklianne_ Suklumaga dokundum ama hşç sallanmıyordu inşallah bişi olmaz yaaa Allah’a emanet yaşıyoruz :(
12betul bebeklianne_ çok geçmiş olsun kökünden çıkmış gibi gördüm canı yanmıştır yavrumun çok geçmiş olsun beterinden korusun rabbim . Ama en kısa sürede gösterin muhakkak
Pinrrr bebeklianne_ hadi en kötü ihtimalle ambulans ararsın yani beklenirmi ben hastane için sabah 5 te kalkıp üç saat gemi yolculuğu yapıyorum en azından sizin kara yolu bu kadar beklemeye değmez günahı boynunuza