hghg Kızlar 1 hafta önce doğum yaptım sanki vajinam eskisine göre daha geniş gözüküyor düzelir mi bu zamanla sizce ?
gizemtemel hghg duzelir canim daha acik oran hele bir kirk gunun dolsun kirk gun toparlanma surecimiz zaten ben sezeryan oldum ama bizdede vajinada acilma oluyor kirk gun sonra eski formdan biraz dar ama zamanla eski formu aliyor 🌸 daralıyor yani merak etme
hghg cicianne79 krem sürmem gerekiyordu dikişe o yüzden aynayla mecbur baktım görünce psikolojim bozuldu ya geniş duruyor 🥲
hghg perla_ herkes düzelir zamanla diyor bakalım inşallah öyle görünce hiç düzelmeyecek gibi hissettim
perla_ hghg asla öyle düşünme canım toparlanama süresi ver sen baktın mutsuzsun bu durumdan bir doktora gidebilirsin sonra
dilanyldiiz hghg düzelmiyor tamam ilk doğum yaptığın açıklık olmuyor ama genişlik eskisine göre kalıyor
Meri-Mel hghg canım bizde düzeldi bilgi kesin de senin vücut yapın doğum şeklin dikişin ne bilim ayrıntı da mühim 🤣
_kediannesi Ay kesin bilgi düzeliyor , bende bakmak gibi bi hata yapmıştım koca bi kara delik gibiydi 🥲🥲 baya ağlayıp ameliyat falan araştırmıştım , 3 ay sonra görüntü olarak tamamen eskisi gibiydi içiniz rahat olsun 🌸
seval868_ hghg kız 1 dikiş diyorsun bende 40 küsür vardı 😅 ben düzeldiysem sen çok rahat düzelirsin 😅
Meri-Mel hghg Oooo çok iyi benim 6 tane falandı, normal oldu uzun sürdü çok sancılı uzun süreç idi hemen tabi toparlanmiyor ama zamanla oluyor merak etme sen taze annesin keyfini sür düşünme bunları hiç
gulsah212346 ay kızlar bende 1 sene önce doğum yaptım 2 ci normal doğum ilişkiden sonra çok ağrım oluyordu meğer makata kadar yırtılma olmuş doğum dikişini güzel atamamışlar yeniden ameliyat oldum daraltma da yapıldı ama ameliyattan 5 ay geçmesine rağmen hala ağrım çok oluyor ilişkide rabbim bu annelerin yardımcısı olsun sağlıkla büyütelim tüm bebişlerimizi
atesarp gulsah212346 benimde doğumdan sonra iliski esnasında ağrım acım oluyor 2.5 yıl oldu doğum yapali afedersiniz asla pozisyon alamıyorum ilsiki yaşayamıyorum işkenceye döndü kaciyorum resmen iliskiden bu durum aşırı zorluyor beni doğumdan önce hiç böyle değildim acaba benimde mi sizin gibi bir durumum var ki
seval868_ hghg bende 1. Haftamda öyleydim ayna ile krem sürüyordum ama 2 aya düzeliyor ama 40ın çıkınca zaten düzelmiş olur ☺️
hghg kaygiliannee bacım senin baya olmuş düzelmiştir muhtemelen zaten yada eşin fark olduğunu falan söyledi mi 😂
arzuapo hghg ilk bir hafta bende bakınca içi gözüküyordu resmen 🤣🤣 oğlum 11 aylık oldu hiç doğum yapmamış gibiyim 40tan sonra düzeliyor
hghg arzuapo ay inşallah ya krem sürerken mecbur bakıyorum bende her bakışımda psikolojim bozuluyor tünel gibi 😂