aslanmomy Deletedmom2987 sensodyne promine dinazorlu olan diş fırçasına geçtik aynı şekilde macunuda o marka çok memnunum 3-5 yaş arası çocuklar için
patuli Deletedmom2987 jack n’jill ile başlamıştık 2 yaşında iken, halâ aynı markayı kullanıyoruz, yumuşak ve oldukça ince fırça kılına sahip, tutuşu da kibar,4 buçuk yaşında oğlum severek kullanıyor
Deletedmom2987 patuli ilk bende jack n jill almıştım çok güzeldi bir daha bulamadım fırçadan galiba jack n jill sipariş edicem yine
Deletedmom2987 [silindi] benim küçük erken doğdu ya onun işitme testi var, bide büyük çok horluyo geniz eti vardı büyüdü galiba onları götürcem
_YanakReisinAnnesii Deletedmom2987 biz şarjlı diş fırçasına geçtik oral b. Fırçası da gayet iyi memnunuz.
Deletedmom2987 _YanakReisinAnnesii şarjlıyı bi tık daha büyüyünce alırım diye düşünüyorum robot süpürgeden korkan adam , şarjlıyı hiç kullanmaz 😂😂😂
_YanakReisinAnnesii Deletedmom2987 sesi titreşimi çok ideal aslında 🥲😂Örümcek adam vs birkaç seçeneği vardı biz örümcek adamlı aldık. Oğlumun 1 dişinde çürük başladı 🥲Daha etkili temizlik olur düşüncesiyle aldık bizde aslında korkudan 😂
Deletedmom2987 _YanakReisinAnnesii biliyorum şarjlı manuelden daha iyi ama bu ara herşeyden korkuyor, hele kardeşi olduktan sonra acayip değişti çocuk şimdi bide ordan travma yaşamasın 🥲