Deletedmom2987 kızlar oğlum 3 yaşında bu zamana kadar bir kaç markanın diş fırçası kullandık jack n jill, chicco, rocs. En son rocs aldım yeşil rekli ama oda eline küçük geliyor ne önerirsiniz ?
Zumra_Fatma Deletedmom2987 ben normal çocuk diş fırçası alıyorum kukulili bizimki 😂ışığını sonene kadar fırçalanması lazım çok tatlı buldum kızımda 3.5 yaşında onu kullanıyor fırçasının yumuşaklığında iyi
aylaa26 Deletedmom2987 rocs un 3 7 yas aralığı diş fırçası var ona bakabilirsiniz aynı şekildr chicconunda farklı marla arıyorsanız splat yada sensodyneninde var nerden alıyorsunuz bilmiyorum ama trendyolda var çeşit fazlası
[silindi] Deletedmom2987 file varsa orda da bulunuyor Rocs canım. Yaş aralığına bir bak istersen biz de Rocs kullanıyoruz
Deletedmom2987 aylaa26 e bebekten alıyorum genelde ama orda da seçenek yok pek olmadı internetten bakayım
aylaa26 Deletedmom2987 ben bi aldığımda 3 4 tane alıyorım trendyoldan uzun süre gidiyor daha uğraşmıyorum
Zumra_Fatma organikirmik eşim yalnis değilsem büyük marketlerden aldı migros sanırım birde gratistede de oluyro bazen
Alyehus Rocs büyükler için küçük kalıyor sanki. Ben bunu sepete eklemiştim o gün tesadüfi bir eczanede gördüm, aldım. Fırça sertliği filan çok güzel. Eczanelere de bakabilirsiniz e bebekte seçenek kısıtlı genelde bebeklere göre sanki ☺️
Deletedmom2987 Alyehus evet ya bileydim almazdım hiç chiccoyu da ben sevmedim ucu çok küçük jack n jill çok iyiydi keşke getirseler yine
Alyehus Deletedmom2987 chiccoyu da aldım oyuncak gibi minyatür sanki ve çok aşırı yumuşak. Bizde 1 hafta kullandık attım valla.