Peren Mnglsrn2klp sleepy kullanıyorum ısrarlar nedense. Pişiği oluyor arada bezden mi bilemedim. Prima denedim goon denedim tavsiye etmem ikisinide
Humus Peren bende sleepy kullaniyorum. memnunum. Tecrubem olmadigi icinde pek anlamiyoda olabilirim. Cokbi iki kere cisi cikmisti elbisesine bi kerede kakasi okadar. Onuda ben baglayamadim die dusunuyorum. Diger bezlerde hic mi olmuyor oyle seyler.
Lokma Bade minies aldik denemek için. Çiş de bi sıkıntı yok ama kaka yapınca emmiyor gibi ne varsa dışarı cikiyor. Sizde olmadı mi
Bade Lokma hayir bizde olmadi hic bezi takmadan önce iyice açın genişletin tam kapatsın kavrasın bez çocuğu
Rabia1511 Digdemmd memnunmusunuz prki Bnde geçmeyi düşünüyorum sleppy kullanıyorum şuan stok yapmıştım şimdi paket sayıları çok azaldı fiyat artti Bnde bimdeki bezi düşünüyorum
CaglaGenc Prima premium care kullanıyoruz 3 numaraya geçene kadar geriye güzeldi 3 numaraya geçtiğimizden beri kakası hep taşıyor fazla da almış bulunduk başka marka bez deneyeceğim.
Mystery Mnglsrn2klp molfix kullanıyorum çok memnunum hiç sızdırma taşma yaşamadım daha, prima premium care denesim sleepy denesim evy baby denedim, en güzeli ve sızdırmayan molfix,