onemore Kızlar dün geceden beri oğlum ateşleniyor sabah doktora gittik antibiyotik verdi, calpol aferin antibiyotik kullanıyoruz ateşi 39,6 ya kadar çıkıyor zor iniyor. Tekrar götürsem mi ateşi o kadar yükseldiğinde şu an yüksek mesela calpol verdim
xbeyza_ onemore çoraplarına bol bol limon sıkıp giydirin dusecektir. Ama baya da yüksek takip edin dusmuyorsa beklemeyin hastanede müdahale ederler
annelik54 onemore ateşli hastalıklarda aferin kullanmayın havale sebebi doktorun onu yazması çok saçma olmuş
nurtuba60 Ayağını çorapsız bırakma bacım limonu dilimleyip ayağının altına koyup çorap giydir ateşi dengelenir bir kat kıyafet giygir o da sıcaklığı 23 ü geçmesin çok geçmiş olsun
onemore annelik54 doktorum 39 derece ateş varken aferin verdi 39u geçerse antibiyotik kullan dedi, şimdi antibiyotik de kullanıyorum aferini bırakmam mı lazım o zaman
pimpiriklianne43 onemore kaç aylık oğlumda boğaz enfeksiyonu geçirdi ateş 40 lari buldu calpol çok dusurmedi dolven düşürdü 1 yaşını geçtiyse dolven daha etkili
Minikkalbinannesi onemore çok geçmiş olsun canım istersen götür .3 gün bizdede ateş olmuştu gitmiştik doktora boşuna geldiniz 3 gün olur ateş 3 gün sonra geçmezse gelin demişlerdi ama ben duramayıp gitmiştim çünkü ateşten çok korkuyorum
annelik54 onemore ateşten korkmayın vücudun savunma sistemi devrede sadece üstündeki kıyafetleri çıkarın çorap atlet bezi kalsın bol anne sütü alsın yeterli gelecektir
pimpiriklianne43 onemore birde bi arkadaşım ateşi çok olduğunda calpolu biraz fazla veriyorum düşüyor demisti ama ben vermedim tabi ne kadar doğru bilinmez senin bebeğin büyük onun için dolven daha iyi bence
annelik54 onemore ilaçlarla ateşi baskılamanızı tavsiye etmem enfeksiyonla savaşması ve yenmesi çocuğun bağışıklığı güclendirir deneyimlerinden yola çıkarak bunu söylüyorum. Sabah aç karnına kuru dut kaynatın tarifi internette var akşamda yine aç karna verin ateş falan kalmaz
9893- Dirençli ateşte calpol düşürmüyor bizde yeni atlattık antibiyotik başladık Dolven calpol dönüşümlü veriyorduk ama ateş çok yüksek ise calpol değil Dolven veriyorum 1.5 tatlı kaşığı 2.5 yaşında kızım
pimpiriklianne43 onemore dolven varsa onu dene canim hem daha hızlı düşürüyor calpolden hemde daha geç çıkıyor ateş calpol dolven dönüşümlü kullandık geceye dolven denk getirdim hep hem dolvenin enfeksiyonu dağıtma özelliği var demişti doktor