KendiEvimdeDeplasmandayim Değerli Tarihçimiz İlber Ortaylı hayatını kaybetmiş. Çok üzüldüm esprili kişiliği, entellektüel duruşuyla ve derin bilgisiyle ülkemiz büyük bir değeri kaybetti. Nur içinde yatsın 💔
ysm53 KendiEvimdeDeplasmandayim evet ben de üzgünüm hastalığı neydi acaba son günlerde entübe edildiğini duymuştum.
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim Türk milletinin tarihine ve milli şuuruna ömrünü adayan büyük bir fikir neferini kaybettik… Türk’ün hafızasına kazınan mirası asla silinmeyecek. Ruhu şad, Türk milletinin başı sağ olsun. 🇹🇷 Gitmesi gerekenler gitmiyor… Çok üzgünüm…
CuteBadesMama KendiEvimdeDeplasmandayim gördüm haberi çok üzüldüm. Değerli bir insanı daha yitirdik. Nurlarda yatsın 🤍
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] katılıyorum gitmesi gerekenler uzun süre daha gitmeyecek gibi. Amin 🙏🏻
12betul KendiEvimdeDeplasmandayim Ya benim sosyal medya yok . Haberde izlemiyorum . Dünyadan bi haber yaşıyorum . Allah rahmet eylesin . Çok severdim kendisini ya . Bilgisi dışında insani yönünüzde seviyordum .
KendiEvimdeDeplasmandayim 12betul bende çok seviyordum ya Celal Şengörle bir araya geldiklerinde özellikle çok keyif alıyordum izlemekten. Yakınımı kaybetmiş gibi üzüldüm 🥹
bir1anne KendiEvimdeDeplasmandayim haberi okuduğumda inanamadım kendi resmi onaylı hesabı da paylaşmış ve çok üzüldüm. Mekanı cennet olsun 🤲😔
kabakcekirdegi KendiEvimdeDeplasmandayim Celal şengörü İlber Hocayla bir tutmayın lütfen ( eğer ki tutuyorsanız) Celal Şengör sapık Türk ve din düşmanı tarihçi bile dlmayan biri
bir1anne KendiEvimdeDeplasmandayim bir yakınım ölmüş gibi üzüldüm. Çok kıymetli bir tarihçiydi, ülkemiz için çok büyük bir değerdi, toplumsal olaylara duyarlıydı. Bizler için büyük kayıp. Rabbim mekanını cennet etsin.
Pirasalipuding KendiEvimdeDeplasmandayim “Lütfen hayatınızda en önem verdiğiniz şey size aklınca hikmet ve bilgi öğretecek adamlar değil, huzurunuzu sağlayacak ve size hayata bakmayı sevdirecek insanlar olsun." Demişti bir konuşmasında, çok önemli ve değerli birini kaybettik. Mekanı cennet olsun inşallah.
KendiEvimdeDeplasmandayim Pirasalipuding gerçekten görmüş geçirmiş, her sözü kulağa küpe olabilecek çok değerli bir insan. Amin 🙏🏻
gg3848 KendiEvimdeDeplasmandayim ah çok üzüldüm allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun çok severdim😔🙏🏻
[silindi] KendiEvimdeDeplasmandayim Gerçekten inanılmaz üzgün ve şaşkınım. Bilgisi, zarafeti ve hafızasıyla bu toprakların yetiştirdiği en kıymetli zihinlerden biriydi. Ardında koca bir birikim ve saygı bıraktı. Rahmetle…
KendiEvimdeDeplasmandayim [silindi] bazı değerleri hiç kaybetmeyecekmişiz gibi geliyor. Bedenen aramızdan ayrılsa da bu ülke için yeri ebedi olacak. Amin 🙏🏻