akaneu Merhaba kızlar reglim üç gün gecikti kafamda deli sorular inşallah gebelik yoktur bu arada belim ağrıyor kramp giriyor ama bir türlü regl olamıyorum akşam test yapıcam umarım negatif çıkar.
Rainbehlul1 akaneu normalde benmde öne gelirdi ama şuan hiç bir belirti yok, rabbim isteyen nasip etsin inşallah ya
papatyaaba akaneu benimki de 4 gündür gecikti ne geln var ne giden benim bebeğim 6 aylık çok çok korkuyorum inşallah gebelik yoktur Rabbim isteyene versin inşallah
alpinannesi09 İnşallah istediğin gibi çıkar canım benimde öyle oldu gecikmenin ikinci günü falan test yaptım net bir şekilde negatif çıktı sonra aradan iki üç gün sonra yaptım pozitif bende istemiyordum ama kaldım öyle
menksekya alpinannesi09 tamamen mi negatif çıktı yoksa hafif silik mi benimde bugün 4 gün geçti normalde erken olurdum 3 gün felan dün yani 3 gün test yaptım negatif çıktı korkuyorum pozitife döner mi diye
alpinannesi09 İnşallah canım bende halen şaşkın ve ne yapacağımı şaşırmış durumdayım bebeğim şu an çok küçük senin ki de mi öyle
alpinannesi09 Ayy anladım canım Allah yardımcın olsun inşallah yoktur çocuk bakmak gerçekten çok zor gönlünü ferah tut normal bir gecikmede olabilir şubat ayı da 28 çekti ondan da olabilir belki stresten olabilir iyi düşün iyi olsun
arzusssss Bu ay ben de bir hafta gecikmeli oldum emzirmeden kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama oldum sonunda şükür benimki de 7aylık bebeğim
alpinannesi09 menksekya valla direk negatif çıkmıştı sonra aradan 2 veya 3 gün sonra sabah ki idrarımla yaptım silik olarak çift çizgi oldu
menksekya alpinannesi09 analdım ay korkuyorum ya benim de negatif cıktı pozitife döner diye çok halsizlik var uyumak isteği var saat 10 oluyor uyuyakalıyorum otururken
alpinannesi09 menksekya yani korkutmak istemem canım ama halsizlikle başlıyor dediğin gibi olmayadabilir belki sadece yorgunluktandır istersen yarın sabah uyandığında tekrar bir test yap rahatlarsın