zelisnisa Annelerim iki gün önce de yaptım bugün de yaptım aynı şekilde çıkıyor ama silik, hamile miyim değil miyim anlamıyorum henüz çok küçük ondan mı böyle çıkıyor yoksa hamile değil miyim?
12betul zelisnisa Yani bu teste göre bariz hamilesin . Tabi ki en doğru sonuç kan vermek . Hayırlı sağlıklı bir evlat olarak gelsin inşallah 🩷
annisoldum zelisnisa var gibi duruyor. Bir yerde okumuştum doğumdan sonra hormonlar hemen sıfırlanmadığı için pozitif çıkabiliyormuş
zelisnisa 12betul Allah razı olsun sağolun 🤲🏻 iki gün önce de yaptım böyle çıktı bugün de böyle peki tam net çıkması lazım değil mi iki çizgi de silik olduğu için hamile değilim sanki diyorum
zelisnisa Retzja Allah razı olsun sağolun 🤲🏻 iki gün önce de yaptım böyle çıktı bugün de böyle peki tam net çıkması lazım değil mi iki çizgi de silik olduğu için hamile değilim sanki diyorum
zelisnisa Buradem16 Allah razı olsun sağolun 🤲🏻 iki gün önce de yaptım böyle çıktı bugün de böyle peki tam net çıkması lazım değil mi iki çizgi de silik olduğu için hamile değilim sanki diyorum
zelisnisa birminnakannesi06 Allah razı olsun sağolun 🤲🏻 iki gün önce de yaptım böyle çıktı bugün de böyle peki tam net çıkması lazım değil mi iki çizgi de silik olduğu için hamile değilim sanki diyorum
12betul zelisnisa Benim de gecikmemin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen silik çıkmış 10. Gününden sonra koyulaşmıştı .
esila53 zelisnisa benim ikinci çizgim varla yok arasıydı kan testi yaptığımda 205 çıkmıştı sizinki baya belli bence hamilesiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişiniz ama içinizde kuşku olmaması için kan verebilirsiniz
Elfgrn zelisnisa Ben erken öğrendim kızımı 23-25 gün oldu öğreneli de öyle net iki çizgi gördüm. Ondan önce hep silikti, kan verin.
annisoldum zelisnisa var gibi görünüyor teste göre ama. Sanırım burada ya da happy mom da okumuştum gebelik testi pozitif kanda negatif çıkmış. Doğum sonrası hormonlar hemen sıfırlanmadığı için yalancı pozitif çıkmış. Ondan dolayı ihtimali söyledim. Yine en iyisi bir kan testi verip emin olmak Tekrar okudum postu ben yanlış anlamışım. yeni doğum yapıp tekrar hamile miyim diye test yaptığını anlamıştım. Hamilesin muhtemelen inşallah sağlıkla doğar. Tekrar test yapıp testin koyulaşmasını takip edebilirsin 🙏🤗
zelisnisa Elfgrn yani var o şekilde hamilelik bende çok silik duruyor inanın diyorum var mı yok mu hamilelik , kan da kesin olarak çıkar hamileyimdir umarım 🥲