betul97_ mamacitaa_ Gerçekten omuzlarımdan yük kalktı😅😅 Eşimde birazdan gidecek kızımı da uyutayım bir kahve yapacağım
betul97_ Gul-42 beyazzkuguu Kaynanamla konuştum komşusu çok seçici olduğu için ne yapacağımıza karar veremedik. Kaynanam sonradan Kemal paşa var bende onu şerbetlerim dedi bende tamam dedim
Gul-42 betul97_ secıcı ınsanlar gelmesın bır zahmet yanı yemıyorsa yemesın bana cok sacma gelıyor yaa gercekten
betul97_ Gul-42 Gerçekten çok zor benim amcamda öyle çok çok seçici annem iftara çağırdı ona özel ayrı yemek yaptı. Tereyağ, zeytinyağlı,sana yağlı şeyler yemez, muhallebili şeyler sevmez, patates püresi gibi şeyler yemez, zeytin yemez vs vs bir sürü şey
betul97_ tgcyi Hahha öyle bir çabam yok ama kaynanam bana yardımcı olur hani bir şey istesem alır, işim olsa kızıma bakar öyle kötü insanlar değil
tgcyi betul97_ ne kadar guzel masallah, takilmistim bende oyle😁 en onemlisi en guzeli oyle de olmali zaten
Gul-42 betul97_ ay sınır bozucu benım enıstemde maydonoz ve sogan yemez yemekte teyzem yemeklerı soganlı sogansız yapar ha bırde karabıber yemez yanı adını oyle koymuslar tadına bıle bakmıyorlar
Gul-42 betul97_ yengem var abımın esı işte hem secıyor hemde masada ınsanınn mıdesını bulandırır cok soru sorar yemek hakkında onu cagırmıyorum