betul97_ tgcyi bebikomomyy sedefakcakaya Zumra_Fatma mamacitaa_ middlemistt sinif07188 annediyebiri beybitolat psikoanne canmanayvesuyu HeeSenCokBiliyon Valide-Ayse-Hafsa-Sultan adamom_ nerminisitan melek2742 HELELEKADIN Duyulurum meloni Kızlar kaynanamı aradım komşun ne sever diye kendi de komşusu için ‘Çok seçici olduğunu ben bile düşünüyorum ne tatlı olur diye’ dedi sonrasında ‘Hiç uğraşma bende Kemalpaşa var onu şerbetlerim yerler mi bilmem’ dedi ve tatlı yapmaktan kurtuldum😅😅
HELELEKADIN betul97_ nefis yemeklerin tarifi var 3 kaşık tatlısı hemen yapılıyor çok kolay ve çok da lezzetli bende yapıp kaynanama göndermiştim misafirleri için 😂
Duyulurum betul97_ tatlı çoktan hazırdır elinize sağlık ama karamelize şerbetli portakallı revaniye hiçbir yaştaki insan hayır diyemez 🤎🧡
betul97_ mamacitaa_ Gerçekten omuzlarımdan yük kalktı😅😅 Eşimde birazdan gidecek kızımı da uyutayım bir kahve yapacağım
beyazzkuguu betul97_ hazır baklavalık yufka alıp biraz da içerisine ceviz alıp tepside baklava yapabilirsiniz çok güzel oluyor
betul97_ Gul-42 beyazzkuguu Kaynanamla konuştum komşusu çok seçici olduğu için ne yapacağımıza karar veremedik. Kaynanam sonradan Kemal paşa var bende onu şerbetlerim dedi bende tamam dedim