mamacitaa_ thsinurr vallahi ben ayrı olarak bayram temizliği ramazan temizliği kış temizliği yaz temizliği filan yapmıyorum. Zaten elim hep üstünde evim hep düzenli hep temiz. Sabah camları sildim bi. Genel olarak rutin bir şekilde hep evi süpürüyorum siliyorum zaten tuvalet banyolar yıkanır filan.
Orenda_ thsinurr Yaptığım pek birşey yok aslında günlük rutin işler işte,buna ek olarak yaptığım mutfak dolaplarının içini temizlemek, halılar yıkanacak, camlar silinecek hepsi bu…
Busegr thsinurr ramazan başında dolap içlerini düzenlemiştim şimdi sırayla cam ve sil süpür yapıcam mutfak dolaplarımı üstten silerim Nisan gibi duvar ve mutfak dolabı içi halledicem
birannne_ mamacitaa_ ay ben de öyle yaa zaten gurbette olduğumuz için öyle bayramda misafir olayı olmuyor ya memleketimize gidiyoruz ya tek oluyoruz ayrı bir temaşa çok gereksiz geliyor bana,dediğiniz gibi pencere perde koltuk 2 haftada bir yapmaya çalışıyorum mutfak dolabı her hafta siliniyor zaten geri kalanı da rutin
perla_ mamacitaa_ aynen haklısın ne yazı ne kış temizliği biter hergün bir temizlik evimi elimden geldiğince temiz tutarım herşeye karşı sadece buzdolabım bana yardımcı ol diyor o kadar 🙁😂😂
mondecaidensecmeler thsinurr artı olarak bayram temizliği yapmıyorum. Haftada bir ne temizliyorsam onu yapıyorum.
Gul-42 thsinurr ben oyle yapmam ya temızlık sureklı oluyor zaten ayrıntılıda belırlerım oyle yaparım yazında halılar battanıye mınder perdelerımı gonderırım zaten dolap ıclerım bıtmış olur yavas yavas yaparım cam duvar kapı olarak eve yıkamacıda cagırırım
oylesinebiri__ thsinurr beyaz sirke karbonat ve arap sabunu duvarları bu karışımla sildim mopla mutfak dolaplarıni cif ultra güçle ( sarı olan) asperox glint den daha iyi parlatıp leke bırakmıyor glinte aspiratör davlumbaz güzel temizliyor eğer süzgeç kısımları çok kirliyse toz lavabo açıcı kullanabilirsiniz maske+ eldiven kullanarak balkonda açık havada bu işlemi yapmanız gerekiyor bi tepsiye süzgeçlerini koyun üstüne lavabo açıcı boşaltın sonra sıcak su tertemiz oluyor temizlik bezi olarakta İlbays kullanıyorum leke iz bırakmıyor